Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minca ramane viceprimar pentru a tine deschis etajul al II-lea al primariei

ro

30 Apr, 2010 03:01 1598 Marime text

cap_8.jpg„Am spus că poate, o să îmi dau demisia din funcţia de viceprimar al Mangaliei. După aceea am stat şi m-am gândit mai bine şi am decis să mai stau o perioadă pe la primărie, pentru că trebuie să existe şi un etaj «deschis» cetăţenilor oraşului. Dacă la etajul I şi la parter se intră numai pe bază de coduri de acces şi cartele, la etajul al II-lea poate să urce orice cetăţean al Mangaliei care nu îşi poate rezolva problemele cu municipalitatea", afirmă viceprimarul urbei din sudul litoralului, Ion Mincă.

În urmă cu două săptămâni, liderul PC Constanţa şi al doilea în ierarhia primăriei, afirma, extrem de supărat de „spargerea" coaliţiei „celor zece" consilieri locali (unul dintre aceştia, Marian Crăciun, votând alături de PSD şi FD proiectul de buget al edilului local Mihai Claudiu Tusac), că se gândeşte serios să renunţe la calitatea sa de viceprimar. Între timp, trecând de şocul acelor zile, Mincă a revenit la sentimente mai bune. Mai mult, afirmă acesta, „nu mă voi opune la niciun proiect ce vine în sprijinul cetăţenilor".

Se pare că, săptămâna viitoare, primarul Mihai Claudiu Tusac va convoca o şedinţă publică, în cadrul căreia vor fi puse în dezbatere şi proiecte privind patrimoniul, la care edilul şef va avea nevoie de votul a două treimi din numărul de consilieri. În plus, tot cu această ocazie, este probabilă validarea penelistului Lucian Vişa în funcţia de consilier, acesta urmând să îi ia locul lui Vasile Iorga.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii