Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Politicienii se feresc sa spuna ceea ce simt si ceea ce cred"

ro

01 Aug, 2009 02:39 1470 Marime text

100_6087.jpgInvitat să vorbească despre Turneul internaţional de fotbal pe plajă care va avea loc zilele acestea la Mamaia, primarul Radu Mazăre a recunoscut că nu are nicio pasiune pentru sportul rege.

„Ştiu că unora o să li se pară ciudat că vin la o conferinţă despre fotbal. După cum ştie toată lumea, fotbalul nu este o pasiune de-a mea. De obicei, politicienii se feresc să spună ceea ce simt şi ceea ce cred. Chiar dacă nu le place fotbalul, ei spun că le place. Eu îi respect pe toţi cei care fac sport şi au pasiuni. Sprijin acest lucru", a declarat Mazăre. În ajutorul său a sărit preşedintele FRF, Mircea Sandu, care a dat un soi de explicaţie pentru prezenţa primarului: „Fotbalul pe plajă este o bucurie şi o plăcere a brazilienilor". Edilul Radu Mazăre a mai precizat că, până la sfârşitul sezonului, staţiunea Mamaia va găzdui şi un raliu, despre care nu a dorit să ofere mai multe informaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • irman 02 Aug, 2009 18:01 Ce nu apare in articol este ca Primarul facea referire si la alte sporturi de plaja pe care le sprijina Primaria - volei,handbal...???
  • surmelis argentina pusa 02 Aug, 2009 05:48 Remarca d-lui primar este mai mult decat buna, pentru ca vorba romanului poate fi rastalmacita de persoanele de rea vointa.