Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cinci zile dupa terminarea campaniei, Mangalia ramane „imbracata" in rosu (galerie foto)

ro

10 Jun, 2009 02:14 1387 Marime text
f5.jpgLa Mangalia, ca mai peste tot în ţară, PD-L-ul şi PSD-ul îşi arogă primul loc la europarlamentare. Pedeliştii din localitate sunt convinşi că electoratul EBA trebuie „adunat" cu cel al partidului. PD-L a obţinut aici 28,4%, în timp ce EBA are 8,6, iar PSD - 32,8%. În Colegiul 5, din care fac parte localităţile 23 August, Moşneni, Pecineaga, Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Tuzla şi Mangalia, scorul PD-L este de 31,84%, iar EBA are 8,57%.

Deocamdată, se pare că, la Mangalia, campania electorală a „secătuit" de putere autorităţile locale, care, la mai bine de cinci zile de la încheierea campaniei, au lăsat aproape toate materialele (bannere, afişe, meşuri gigant) la locul lor. Mai mult, PSD-ul a fost acuzat în ziua alegerilor că îşi continuă campania, prin afişarea pe un panou electronic de pe Fundaţia de Tineret a unui spot publicitar.

Jumătate din Mangalia rămâne, în continuare, „asaltată" de „promo"-urile partidelor politice, cu precădere de cele ale PSD, acuzat în campanie că nu a îngăduit prin oraş prea multe afişe ale contracandidaţilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii