Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru a dăruit mărţişoare la început de primăvară (galerie foto)

ro

02 Mar, 2011 02:51 919 Marime text
Chiru_martisoare.jpgDirectorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Christian Gigi Chiru, a oferit doamnelor care s-au aflat în cursul dimineţii de ieri la sediul ITM Constanţa mărţişoare şi flori, ca semn al începutului de primăvară.

În prima zi de primăvară calendaristică, directorul IJC, împreună cu câţiva colegi din cadrul PDL, printre care Florian Constantin şi unul dintre cei mai noi membri ai partidului, Eugen Cojocaru, a oferit doamnelor din Constanţa flori şi mărţişoare. Femeile care au primit micile atenţii s-au declarat încântate de acest gest al bărbaţilor, cu atât mai mult cu cât atenţiile nu veneau, de această dată, de la soţii lor.

Acţiunea începută ieri se va desfăşura până pe 8 martie, timp în care Chiru, împreună cu colegii săi, va împărţi zilnic flori şi mărţişoare în instituţiile publice din municipiu. „Am ales cel mai inedit loc pentru prima zi de primăvară pentru a le transmite doamnelor un gând bun. Ne propunem ca până pe 8 martie să avem astfel de acţiuni în diferite instituţii", ne-a declarat directorul IJC, Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii