Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Functionarii din primarie protesteaza

ro

17 Mar, 2010 04:09 1105 Marime text
primarie_-_miting.jpgAstăzi, începând de la ora 13.00, sindicaliştii din Primăria Constanţa afiliaţi la Sindicatul Liber din Administraţia Publică Locală, vor protesta timp de trei ore, faţă de situaţia disperată în care se află.

Potrivit celor declarate de purtătorul de cuvânt al primăriei, Liviu Tramudana, protestul de astăzi este doar începutul seriilor de acţiuni care vizează recâştigarea drepturilor retrase la începutul anului. Sindicaliştii cer pe de-o parte păstrarea locurilor de muncă şi acceptarea unor negocieri cu sindicatele, respectiv cu reprezentanţii administraţiei publice locale în privinţa disponibilizărilor. De cealaltă parte, ei solicită păstrarea salariilor la nivelul anului 2009.

Chiar dacă sunt privaţi de aceleaşi drepturi, salariaţii din Consiliul Judeţean Constanţa dar nici cei din cadrul Prefecturii nu vor participa la protest. George Târnoveanu, purtătorul de cuvânt al funcţionarilor din Consiliul Judeţean Constanţa, a precizat că în perioada următoare, în calendarul protestelor nu figurează nicio acţiune. Acelaşi răspuns l-am primit şi de la Prefectura Constanţa. „Noi nu ne afiliem protestului colegilor din primărie", a susţinut Corina Cuşa, şefa Cancelariei Prefectului Judeţului Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii