Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea ii da pe mana legii pe cei care vor sa-si pastreze constructiile ilegale pe plaja

ro

21 Apr, 2010 03:15 1183 Marime text
cap_7.jpgDificultatea cu care se desfăşoară pe litoral operaţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe plajă, a ajuns la urechile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care a promis că acţiunea de demolare va continua chiar şi după data de 1 mai.

Până acum au fost demolate 13 terase din Mamaia şi câte una din Costineşti şi Năvodari, iar 24 de chioşcuri construite ilegal pe plaja sunt în curs de demolare - nouă în Costineşti şi 15 în Vama Veche.

În acest context, ministrul MDRT a făcut precizări legate de problemele pe care le întâmpină cei care se ocupă de această operaţiune, evidenţiind faptul că proprietarii au trecut la ameninţări la adresa celor care decid distrugerea teraselor şi a chioşcurilor.

demolari.jpg„Reprezentanţii comandamentului sunt ameninţaţi cu intervenţii la Bucureşti, sunt presaţi să înceteze acţiunile şi, de foarte multe ori, li se pun piedici pentru a-si duce la bun sfârşit activitatea. Pentru cei care cred că pot da telefoane ca să-şi menţină construcţiile abuzive de pe plajă, îi informez că există un singur număr la care pot suna Acesta este al meu şi, cu siguranţă, dacă vor continua să ameninţe reprezentanţii statului, soluţia pe care o vom aplica este aceea de a sesiza organele de urmărire penală", a declarat ministrul.

În această săptămână vor începe demolările la construcţiile ilegale din baza BTT din Costineşti, iar pentru alte 100 de construcţii, proprietarii au fost somaţi să prezinte autorităţilor statului autorizaţiile de construcţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii