Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa doua saptamani Banias a convocat BPJ-ul

ro

22 Jan, 2010 02:34 1593 Marime text
c_bania.jpgDupă ce săptămâna trecută, democrat-liberalii din Biroul Permanent Judeţean al PD-L Constanţa au sărit peste întrunirea săptămânală, astăzi, de la ora 16.00, este convocată o nouă şedinţă.

Punctul principal de discuţie de pe ordinea de zi face referire la modificarea statutului PD-L, propuneri cu care luni, şeful organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Mircea Banias trebuie să se prezinte la Bucureşti, la şedinţa Biroului Politic Naţional. De asemenea, potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al PD-L, există posibilitatea ca pe ordinea de zi să se afle şi aprobarea listei celor care aspiră la fotoliul de secretar de stat în diferite ministere ale Guvernului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu cel Frumos 22 Jan, 2010 13:18 Din pacate,Mircea BANIAS si-a pierdut increderea multor "nume" grele, din organizatia judeteana a P.D.-L.Prima "gafa" a fost, excluderea nestatutara a unor membri din B.P.J. Actualmente,prin numirile aprobate de el, la guvern, incearca sa "repare" din distrugerile ireversibile produse, de cand se afla la conducerea-interimara- judeteana a P.D.-L.In opinia mea, este posibil ca, un nou nume, sa apara, la conducerea judeteana a P.D.-L.