Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii controlează clădirile din Peninsulă (document)

ro

10 Jan, 2011 01:57 1218 Marime text
chiru.jpgAşa cum a susţinut la ultima conferinţă de presă organizată, directorul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Christian Gigi Chiru, a început un control complex asupra tuturor clădirilor cu risc situate în zona Peninsulă. Într-o primă fază, vor fi inventariate şi controlate cele 124 de imobile depistate cu grad ridicat de prăbuşire.

chiru_2.JPGÎncă din primele zile ale anului, Christian Gigi Chiru a început activitatea de teren cu un control la clădirile din zona peninsulară cu risc avansat de a se prăbuşi. ,,Intenţionez să-i determin pe deţinătorii, utilizatorii şi administratorii imobilelor din cartierul Peninsulă să respecte legea şi să facă intervenţiile necesare punerii în siguranţă a clădirilor care prezintă un risc ridicat de prăbuşire", a mai adăugat Chiru.

Directorul IJC Constanţa a mai susţinut şi faptul că, după 1 februarie, IJC aşteaptă din partea RAJA planul de investii pentru această zonă, plan care a fost solicitat încă de anul trecut, pentru a vedea care este situaţia. Ataşat, în ediţia online a cotidianului nostru puteţi vizualiza lista celor 124 de clădiri identificate de inspectorat care prezintă pericol de prăbuşire şi care necesită intervenţii.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius Munteanu 15 Jan, 2011 22:45 Sunt proprietarul unei cladiri( care necesita consolidare si reabilitare) din Peninsula.Sunt de acord cu reparatiile care trebuiesc efectuate de proprietarii, utilizatorii sau administratorii acestor cladiri cat mai repede cu putinta insa lipsa banilor impiedica deocamdata aceasta actiune. Posibilitatea unor credite rambursabile cu dobanda redusa ar impulsiona renovarile in aceasta zona istorica a orasului nostru.