Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Maria Stavrositu nu are vacanta

ro

09 Jul, 2009 02:11 1274 Marime text
maria_stavrositu_048.jpgChiar dacă din 1 iulie până la 31 august parlamentarii au intrat în vacanţă, deputatul PD-L Maria Stavrositu susţine că îşi va continua activitatea pentru că sunt multe probleme pe care vrea să le rezolve cât timp stă în Constanţa. 

„Nu vreau să mai am un program atât de încărcat, aşa cum aveam în sesiunea parlamentară, ci doar unul al unei persoane normale. Vreau să găsesc rezolvări cât mai multor probleme pe care nu le pot rezolva la Bucureşti", a susţinut deputatul Colegiului 10.

Zilele următoare, Stavrositu vrea să-l întâlnească pe inspectorul şcolar Petrică Miu pentru a discuta probleme stringente existente la nivelul sistemului de învăţământ din Consatnţa. „Vreau să mai lucrez şi pe problema referitoare la procesul de incluziune a rromilor, pentru că este o problemă pe care noi trebuie să o rezolvăm", a evidenţiat Stavrositu.

În fond, deputatul democrat-liberal se conformează celor decise de conducerea partidului la începutul acestei luni, potrivit cărora fiecare membru democrat-liberal trebuie să înceapă să pregătească terenul pentru alegerile prezidenţiale şi să-şi desfăşoare activitatea în teritoriu ca şi cum ar fi fost în sesiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cetateanul 21 Sep, 2009 12:22 un deputat care este doritor sa faca treaba...bravo...
  • ion 11 Jul, 2009 05:03 Otrava vrea sa bage pe git citeva posturi lui Miu.Cit i-i costa pe doritori