Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Maria Stavrositu face chef înainte de alegeri

ro

22 Oct, 2011 01:00 2286 Marime text
04_stavrositu_Maria_Stavrositu.jpgNu este vorba despre vreo petrecere pe care parlamentarul constănţean PDL ar da-o cu vreun scop anume, ci doar îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Astăzi, Maria Stavrositu împlineşte 38 de ani.

Săptămâna trecută, Stavrositu a şi fost aleasă în structura de conducere a organizaţiei naţionale de femei a PDL, în funcţia de vicepreşedinte. Stavrositu este deputat în Colegiul uninominal 10 şi membru al Comisiei de învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, dar şi al Comisiei pentru egalitate de şanse pentru femei şi bărbaţi.

La nivelul organizaţiei PDL Constanţa, Stavrositu este în prezent preşedinte interimar al filialei locale a partidului, dar problemele de la nivelul acestei structuri a partidului trenează de ani buni. Scandalul în care numele Mariei Stavrositu a fost pe prima pagină s-a declanşat în luna iunie anul trecut, când a fost aleasă în funcţia de preşedinte al filialei locale, rezultatul alegerilor fiind contestat. În august 2010, liderii PDL de la centru spuneau că alegerile din 5 iunie 2010 au fost nestatutare şi că se revine la conducerea de dinainte de alegeri, adică la preşedintele Florian Constantin, iar organizarea de noi alegeri a fost blocată. Numele lui Florian Constantin a revenit din nou în discuţie pentru fotoliul de şef al filialei locale în toamna anului trecut. Discuţiile mai aprinse pe tema alegerilor au apărut în urmă cu câteva săptămâni, când în schema pentru fotoliul de şef de filială au fost înaintate trei propuneri: Florian Constantin, deputatul Constantin Chirilă şi deputatul Maria Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii