Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delicoti „PDL Constanţa - organizaţia cu mai mulţi preşedinţi“

ro

25 Sep, 2010 00:00 1871 Marime text
_delicoti.jpgPrimarul democrat-liberal Vasile Delicoti este de părere că organizaţia judeţeană PDL Constanţa este de vină pentru felul în care merg lucrurile la nivel judeţean, atât în ceea ce priveşte învăţământul, cât şi celelalte sectoare de activitate.

Edilul comunei Poarta Albă este dezamăgit de faptul că primarii nu sunt sprijiniţi de instituţiile publice ai căror directori au fost susţinuţi şi numiţi de organizaţia din care fac parte şi spune că până şi noua schimbare din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean se datorează unei sincope de comunicare la nivelul organizaţiei judeţene a PDL sau, mai mult, unui război al orgoliilor. Reamintim că înainte de începerea noului an şcolar inspectorul şcolar general Elena Buhaiev a fost înlocuită în funcţie de Aliss Andreescu. „Vina pentru întreaga situaţie, şi cea din învăţământul constănţean, dar şi din alte sectoare de care răspund instituţiile deconcentrate, nu o poartă nimeni altcineva decât organizaţia judeţeană, care are mai mulţi preşedinţi, în persoana parlamentarilor“, ne-a declarat primarul Vasile Delicoti. Reamintim că parlamentarii PDL ai Constanţei sunt deputaţii Maria Stavrositu, Constantin Chirilă, Zanfir Iorguş şi senatorul Mircea Banias - preşedintele filialei judeţene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vox Dei 28 Sep, 2010 13:43 Delicoti sa ne spuna daca mai merge la fel de bine cu motorina inainte sa isi dea cu parerea despre invatamant si alte problem care nu se rezolva su "robinetul pe conducta " !
  • 25 Sep, 2010 06:55