Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumetrie la DSVSA Constanţa Naşul Lazăr face echipă cu finul Dincă

ro

07 Dec, 2010 00:00 1946 Marime text

dsv_-_gheorghe_dinca.jpgDe la momentul afişării rezultatelor la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi până ieri la ora 12.00, când a expirat termenul limită pentru depunerea contestaţiilor, doar Gheorghe Dincă, actualul şef interimar al instituţiei, a depus o astfel de solicitare pentru a i se reevalua interviul.

Totuşi, în condiţiile în care punctajul obţinut de Dincă a fost de 70,4 puncte, este greu de crezut că va reuşi să-l depăşească pe adversarul său, Romeo Lazăr, care a luat 78,25 de puncte. Indiferent care va fi rezultatul final al concursului pentru şefia DSV Constanţa, nu va exista niciun fel de rivalitate între cei doi candidaţi, chiar dacă Lazăr îi va lua fotoliul de şef pe care l-a ocupat Dincă până acum, sau Dincă va reuşi, în urma contestaţiei, să răstoarne situaţia. Motivul: naşul şi finul nu se pot supăra, deşi au mai existat situaţii de acest gen, în alte cazuri. În urmă cu câteva zile, unul dintre cititori ne-a sesizat printr-un comentariu postat la materialul prin care anunţam rezultatele celor două probe faptul că, pe lângă faptul că au fost adversari pentru câştigarea şefiei instituţiei, pe cei doi îi leagă o prietenie şi... o cumetrie. Finul spune încă că va avea în continuare o relaţie bună cu naşul copilului său, mai ales că sunt şi prieteni. "Da, suntem cumetri. Doctorul Lazăr l-a botezat pe băiatul meu de cinci ani. Indiferent de rezultatul final, vom rămâne prieteni", ne-a confirmat Dincă.

Actualul interimar al DSV ne-a mai spus că în cazul în care ordinul de numire în funcţia de director executiv al instituţiei va veni pe numele doctorului Romeo Lazăr, el va rămâne în instituţie în funcţia de inspector igienă.
Reamintim faptul că Romeo Lazăr este medic veterinar în circumscripţia veterinară zonală Eforie şi membru UNPR, înainte de alegerile la organizaţia judeţeană îndeplinind funcţia de vicepreşedinte. De asemenea, Gheorghe Dincă a devenit director coordonator interimar în momentul în care fostul şef al Direcţiei, Geronimo Brănescu, a fost nevoit să plece de la conducerea instituţiei, în octombrie anul trecut.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Veterinar 08 Dec, 2010 19:13 Cumetrie Lazar - Dinca. Cumetrie UNPR-PDL.Vedeti diferente????????