Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu Minca viceprimar, consilierii din Mangalia se bucura de decizia prefectului

ro

18 Dec, 2009 01:18 1518 Marime text
Consilierii locali din Mangalia au fost luaţi prin surprindere de decizia eliberării din funcţie a primarului Mihai Claudiu Tusac. Deşi se aşteptau la o atare decizie, aceştia tocmai se aflau - după un an de zile - la şedinţele comisiilor de specialitate din primărie şi nu se aşteptau la anunţul lui Claudiu Palaz.

Cel mai vesel de hotărârea eliberării din funcţie a fost liderul PRM Mangalia, Ion Anghel: „Aşteptam decizia asta de anul trecut. Bine că s-a întâmplat şi acum, e momentul să revenim la starea de normalitate", ne-a declarat acesta.

La rândul său, Vasile Olan, consilier local din partea PC, ne-a spus că „sincer, regret. Regret că eliberarea din funcţie nu s-a produs mai devreme. Ne vom supune deciziei prefectului cu mare bucurie".

Paul Foleanu, consilier local PD-L, afirmă că, „Cu siguranţă prefectul a respectat legea şi a luat decizia din cauza situaţiei de incompatibilitate în care primarul PSD s-a aflat atât de mult timp. Noi ne vom continua activitatea în Consiliul Local, aşa cum am făcut-o şi până acum".

Vicepreşedintele PNL Mangalia, Sorin Andrei, spune, la rândul său, că „sperăm să reintrăm în starea de normalitate. Avem multe proiecte pentru cetăţeni şi, timp de un an de zile, acestea au fost sistate din cauza stării acesteia de tensiune şi anormalitate în care am trăit cu toţii".

Cert este că, imediat după ce îşi vor face calculele, partidele politice locale vor începe să îşi facă şi calculele pentru apropiatele alegeri anticipate. Şi, la fel de cert este şi faptul că, în cel mai scurt timp, viceprimarul ales de consilieri în luna ianuarie a acestui an, Ion Mincă, va trebui să îşi ocupe fotoliul din primărie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabi 20 Dec, 2009 19:18 Pai, cum sa nu fie veseli daca au reusit sa puna mana pe Primarie!!! Nu Mica este viceprimar, ci toti vor veni sa caute ce mai e de impartit: terenuri, imobile, tot ce nu a dat taticul Iorgus isi vor lua ei singuri!!! Iata cum un for legislativ devine executiv! Un paradox cum nu mai gasesti in alta tara democratica! De aceea suntem un stat foarte original de nici europenii nu mai vor sa discute cu noi!