Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu bani de la CJC Expertissa Constanţa promovează instruirea managerilor de spitale

ro

22 Jan, 2011 00:00 2761 Marime text
5_Expertissa_01.jpgDe instruirea managerilor şi a medicilor şefi de secţie se va ocupa SC Eurocenter Management Network SRL Bucureşti.

Contractul privind serviciile de instruire a personalului din conducerea spitalelor din judeţ al căror management a fost preluat de către Consiliul Judeţean Constanţa a fost atribuit.

De instruirea managerilor de spitale şi a medicilor şefi de secţie se va ocupa firma bucureşteană Eurocenter Management Network SRL, care va presta aceste servicii în schimbul sumei de 253.080 lei fără TVA. Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), firma a parafat contractul cu instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu pe 12.01.2011. Reamintim că valoarea estimată a contractului a fost de 275.000 de lei fără TVA, iar la procedura de achiziţie societatea bucureşteană a fost unicul ofertant. Firma este deţinută de către Teodora Ioana Dragne, Adrian Cătălin Ionescu şi Giulio Hoştină, primul dintre ei fiind şi administratorul societăţii. De precizat că cei trei au făcut parte din echipa companiei de training Codecs. Programul de instruire a personalului de conducere a spitalelor din judeţ trebuie să se finalizeze cel mai târziu până pe 27 martie 2011, perioada maximă alocată cursurilor de instruire şi a seminariilor fiind de trei luni. instruire_spital_-_Spitalul_Judetean.jpg

Firma de casă a CJC

De precizat că pe aceeaşi dată s-a atribuit şi contractul privind serviciile de publicitate şi informare pentru programul de instruire al persoanelor care conduc spitalele. Contractul în valoare de 13.018 lei fără TVA a fost atribuit firmei Expertissa Constanţa SRL, firmă de casă a CJC, care a obţinut contracte pe bandă rulantă de la instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu. Valoarea estimată a contractului a fost de 13.500 lei fără TVA, Expertissa fiind singurul ofertant. Reamintim că firma este patronată de Expertissa HQ deţinută de afaceristul Ion Colţan. Cel mai valoros contract încheiat de Expertissa Constanţa SRL cu CJC este cel privind furnizarea în leasing de echipamente IT pentru şcolile din judeţ, în valoare de 2.763.898,33 euro fără TVA. Pentru a afla care este reţeta succesului la CJC, am stat de vorbă cu directorul executiv Daniela Drăgoi, care a precizat că societatea a fost unicul ofertant şi că probabil acest lucru s-a datorat faptului că deschiderea ofertelor a avut loc pe final de 2010, mai exact pe 28 decembrie, când alte firme erau, probabil, deja în vacanţa de sărbători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii