Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu i-a indemnat pe tineri sa citeasca

ro

31 Aug, 2009 02:24 790 Marime text

Mesajul a fost transmis de preşedintele PNL, în ultima zi a Şcolii de vară de la Mamaia, la inaugurarea programului prezidenţial „Crin pentru tineri".

Candidatul la prezidenţiale al formaţiunii le-a transmis celor prezenţi la lansarea programului „Crin pentru tineri", desfăşurat la Pavilionul Expoziţional, că intenţionează „să facă, împreună cu tinerii, o campanie simplă şi sinceră, în urma căreia românii să poată alege preşedinte un om normal, simplu şi sincer".

Liderul PNL le-a mai spus tinerilor liberali să nu uite, în campania care va debuta în scurt timp, două lucruri: „că jocurile nu sunt făcute şi că boala are leac", cerându-le să nu îşi dorească o ţară de şmecheri. Acesta a mai susţinut că va fi un preşedinte pentru toţi cetăţenii români, indiferent de opţiunea lor politică: „Veţi lupta, nu pentru PNL, nu pentru Crin Antonescu, ci pentru o Românie normală, pentru o Românie cu un stat şi cu instituţii în care să existe oameni care să-i servească pe cetăţeni, pentru ca voi în primul rând să puteţi reîncepe să respectaţi instituţiile statului pentru că ele vă reprezintă", a evidenţiat Crin Antonescu. În faţa celor 1.000 de tineri, liderul PNL şi-a luat angajamentul de a reinstaura normalitatea în România. „Vreau şi pot să aduc un lucru foarte vechi, aproape uitat, şi anume, normalitatea. Vreau să fac împreună cu voi o campanie simplă şi sinceră, în urma căreia românii să poată alege preşedinte un om normal, simplu şi sincer". Nici faptul că actuala guvernare i-a îndatorat pe tineri cu 2.000 de euro şi că preşedintele ţării, Traian Băsescu, încearcă să-i elimine partidul de pe scena politică românească, nu au fost subiecte trecute cu vederea la reuniunea tinerilor: „Partenerul nostru pentru a schimba România, Traian Băsescu, ne-a pretins să dăm familiei Băsescu partidul înfiinţat acum 150 de ani de familia Brătianu. Am refuzat şi cred că nu am greşit. Am arătat că nu orice poate fi înghiţit în această ţară în care cei care sunt la putere îşi închipuie că pot face orice".

La final, candidatul PNL la prezidenţiale le-a mulţumit tinerilor liberali pentru şansa de a fi coechipier cu ei şi, făcând referire la mesajul lui Tudor Chirilă adresat tinerei generaţii, i-a îndemnat să citească.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii