Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costica Avatavului, reales sef al filialei PDL Eforie

ro

10 Jun, 2010 03:19 5014 Marime text
cap_5.jpgIeri, seria alegerilor în filialele locale ale PDL a continuat cu desemnarea noii structuri de conducere de la Eforie. Constantin Avătavului, singurul candidat pentru preluarea şefiei organizaţiei locale, a fost mandatat, din nou, cu unanimitate de voturi, să-i reprezinte pe democrat-liberalii din Eforie în următorii ani.

eforie_-_constantin_avatafului.jpgLa adunarea pedeliştilor de aseară de la Eforie Sud, la care au fost prezenţi 198 de membri, prezidată de Gigi Chiru, vicepreşedinte în Biroul Permanent Judeţean al PDL Constanţa şi coordonator pe Colegiul 6, au mai fost aleşi şi vicepreşedinţii, printre care Gigi Chiru - şeful Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud-Est Constanţa, Stan Dobrescu, Ionuţ Anghel, Mircea Tudoraş, Floarea Pânescu, plus cei şapte consilieri locali democrat-liberali. De asemenea, noua echipă democrat liberală va fi completată de secretarii executivi - Dorin Voinea, Ion Buhulea, Vasilică Olteanu, Ion Iliuţă, Cristian Tănăsie, Dumitru Boaru, Elisabeta Samson, Gina Georgeta Bălan, dar şi cu trezorierul Gabriela Iacob.

În discursul său, la predarea mandatului, Avătavului a susţinut că în cei cinci ani de când conduce organizaţia din Eforie a obţinut rezultate peste cele ale colegilor social-democraţi şi a menţinut ştacheta ridicată în PDL Eforie. „În 2008 am scos şapte consilieri locali şi, dacă alegerile ar fi fost corecte, am fi scos şi primarul", a mai adăugat liderul proaspăt ales al organizaţiei din Eforie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • EBA 10 Jun, 2010 14:07 Un alt hot portocaliu, care nu a fost bun nici de militian