Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune raportul IPP despre alesii constanteni

ro

23 Jan, 2010 02:57 1263 Marime text
raport_-_camera_deputatilor.jpgPotrivit ultimului raport al Institutului de Politici Publice referitor la activitatea parlamentară de la preluarea mandatului în decembrie 2008, până în aceeaşi lună a lui 2009, indică faptul că cei cărora le-am acordat încrederea şi votul, dar şi acceptul de a folosi banii statului pentru soluţionarea unor probleme şi-au bătut joc de noi într-o manieră cât se poate de simplă. Desigur, există şi câteva excepţii pe care raportul le evidenţiază şi unde parlamentarii constănţeni se situează relativ bine.

Astfel, potrivit statisticii întocmite, în topul deputaţilor cu cele mai multe declaraţii politice, pe locul şase în top, cu 33 de astfel de declaraţii se situează deputatul UDTTMR de Constanţa, Amet Aledin.

Nici la capitolul prezenţe pe comisii, deputaţii nu s-au străduit prea mult să ajungă. Membru al Comisiei de buget finanţe şi bănci, deputatul Eduard Martin a avut două absenţe, situându-se la mijlocul clasamentului, pe locul cinci la acest capitol. La comisia pentru învăţământ, ştiinţă şi sport din cele 20 de şedinţe care au avut loc, deputatul constănţean Maria Stavrositu a lipsit la doar două dintre acestea. În privinţa comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, din 15 şedinţe ţinute, Matei Brătianu, deputatul Alianţei PSD+PC, a avut trei absenţe.

Cât despre celelalte date referitoare la prezenţele sau absenţele membrilor, raportul IPP-ului arată că informaţiile nu au fost disponibile ori listele de prezenţă au fost prezentate în mod sporadic. Statistica nu prezintă nici datele referitoare la situaţia prezenţei senatorilor în şedinţele permanente din comisii.

Ataşat puteţi vizualiza în întregime raportul întocmit de Institutul de Politici Publice.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii