Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de angajati de la Primaria Navodari vor fi disponibilizati

ro

29 Jul, 2010 00:00 1778 Marime text
p1-primaria-nav.jpgConsilierii locali năvodăreni au votat ieri organigrama redusă a primăriei, dar şi externalizarea serviciului de termoficare către o societate la care unic acţionar este oraşul Năvodari.

Aşa cum prevede anexa nr.1 a Ordonanţei de Urgenţă nr. 63/2010 privind reducerile de personal din administraţia publică, la primăria Năvodari trebuie să rămână 231 de angajaţi din cei aproape 300 cu care funcţionează la acest moment instituţia.
Potrivit celor declarate de primarul oraşului, Nicolae Matei, 50 de angajaţi din primărie vor trebui să părăsească instituţia pentru ca să se încadreze în prevederile ordonanţei. „Este o situaţie complicată, iar această ordonanţă ne aduce mai mult disconfort decât beneficii. Actul normativ măreşte costurile, iar cheltuielile cresc. Eu trebuie să înfiinţez o societate în care oraşul Năvodari să fie asociat unic şi să-i predau serviciul de termoficare, pentru ca TVA-ul să fie dedus din factura populaţiei“.

Potrivit Anexei 1 din OUG 63/2010, la primăria Năvodari trebuie să rămână 231 de angajaţi, în care sunt incluşi şi cei de la serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor, cei de la poliţia comunitară (6 persoane) şi cei de la paza obiectivelor de interes judeţean (36 de persoane).  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii