Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima fără un picior şi-a împlinit dorinţa Parchetul Înaltei Curţi verifică accidentul în care a fost implicată Anastasia Tănase

ro

10 Jun, 2011 00:41 2430 Marime text
anastasia.jpgÎntocmit de lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, ulterior instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, dosarul accidentului rutier din seara zilei de 24 august 2010, în urma căruia Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, şi-a pierdut un picior, se află în prezent la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

De aproape o lună de zile, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României au preluat dosarul accidentului rutier produs aproape de sfârşitul anului trecut, în faţa teatrului Fantasio. Angajaţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că din dosarul cauzei nu ar mai lipsi decât expertiza tehnică auto, care să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. Şi asta deoarece ambele şoferiţe, respectiv Simona Anastasia Tănase şi Florentina Dicu, spun că sunt nevinovate. Cu toate acestea, poliţiştii de la Rutieră au spus, la puţin timp după producerea accidentului că, vinovată de producerea lui ar fi Simona Anastasia Tănase, care nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului. După cum s-a spus şi la acel moment, Simona Anastasia Tănase a condus, pe data de 24 august 2010, un BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, şoferiţa nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit automobilul marca Kia, condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, lovindu-l Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, din Bucureşti, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România. Acesta se afla pe trotuar, iar după mai multe intervenţii chirurgicale şi-a pierdut un picior.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • THE GODFATHER 10 Jun, 2011 16:00 In sfarsit s-a gandit PICCJ să studieze dosarul ăsta... recunoaşteţi...sunteţi vreo câţiva în momentul ăsta care vă zgâriaţi pe ochi că nu au ieşit cărţile!!!
  • kostas 10 Jun, 2011 15:21 paparuda asta mica merita o privare de libertate, sa vada realitatea cruda a vetii in care bani lu tati nu rezolva tot. beizadeaua urbei era un pericol in trafic.