Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima Anastasiei a devenit mai mică Medicii i-au scurtat piciorul lui Gheorghe Chioaru

ro

13 Sep, 2010 01:30 1909 Marime text
cap_3.jpgPreşedintele CARP România: „Medicii mi-au tăiat aproape patru centimetri din picior. (...) Nu-i iert pe ăştia, pe alde Tănase"

Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din România, rănit grav de maşina Simonei Anastasia Tănase a fost operat, din nou, de medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. La rândul său, Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, tatăl Simonei Anastasia, ţine să precizeze faptul că nu a solicitat procurorilor din cadrul Parchetului Tribunalului să ceară dosarul evenimentului rutier în vederea instrumentării.

Anastasiaaccident_resize.jpgZilele acestea, apărătorul lui Gheorghe Chioaru se va afla la Constanţa, pentru a cerceta dosarul accidentului rutier din seara zilei de 24 august provocat, conform declaraţiilor rutieriştilor, de Simona Anastasia Tănase. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că fiica lui Constantin Tănase a condus un automobil marca BMW, model X6, cu numerele de înmatriculare B 18 EKE, pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, Simona Anastasia Tănase nu a respectat semnificaţia culorii semaforului, a pătruns în intersecţie şi a lovit în plin un automobil marca Kia condus de Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. Tânăra din urmă este fiica lui Nicolae Dicu, patronul şcolii de şoferi DIA Auto. În urma impactului, BMW-ul X6 a ricoşat pe trotuarul din faţa Teatrului Fantasio, rănindu-l grav pe Gheorghe Chioanu, de 71 de ani, din Bucureşti, care se afla pe trotuar. După ultima operaţie, care i-a marcat viaţa, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România ne-a declarat faptul că se simte „binişor" şi că are puterea de a merge înainte. „Medicii mi-au tăiat aproape patru centimetri din picior. (...) Nu-i iert pe ăştia, pe alde Tănase", a mai arătat Chioaru. În ceea ce priveşte declaraţia lui Constantin Tănase conform căreia, în urma anchetei ar putea reieşi că, de fapt, nu BMW-ul a intrat pe culoarea roşie şi că nu acest bolid a provocat accidentul, preşedintele CARP România ţine să sublinieze una dintre concluziile rutieriştilor şi anume că bolidul Simonei Anastasia Tănase nu a respectat semaforul. „Pe lângă acest aspect, vreau să mai precizez că nu caut martori în favoarea Florentinei Dicu. Eu caut martorii accidentului! Este o copilărie să gândeşti că sunt în căutarea apărătorilor Florentinei Dicu", a mai arătat Gheorghe Chioaru.

Tănase, supărat rău

La rândul său, Constantin Tănase ţine să precizeze faptul că familia preşedintelui CARP nu are niciun motiv de îngrijorare cu privire la interesul Parchetului Tribunalului manifestat pentru dosarul accidentului în care a fost implicată şi fiica sa. „Eu sunt un om normal. Nu înţeleg de ce se tem că eu aş fi cerut ca dosarul accidentului să fie luat de procurori", mai arată Tănase. „Voi, presa, mi-aţi făcut fiica în toate felurile. Ce înseamnă piţipoancă? Eu m-am uitat în DEX şi nu l-am găsit. De unde au tras jurnaliştii concluziile astea. De ce, că se plimbă prin oraş? În ceea ce priveşte starea ei, pot spune că nu este OK. Lumea o arată cu degetul, de ce?", s-a întrebat retoric tatăl Simonei Anastasia Tănase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii