Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful cadrelor de la ISU Dobrogea, permis reţinut pentru consum de alcool

ro

08 Mar, 2011 01:40 3693 Marime text
cap_1.jpgŞeful Biroului Resurse Umane a fost avansat în grad înainte de termen la începutul lunii august 2008, o dată cu Nicuşor Ciprian Cioroiu, cercetat în dosarul „angajările de la ISU Dobrogea", instrumentat de DNA Bucureşti

betivan_alcool_test_02.jpgLucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa l-au depistat în trafic pe Sorin Burcea în timp ce conducea un automobil deşi consumase alcool înainte de a pleca la drum. Ghinionistul are gradul de locotenent colonel şi conduce Biroul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea".

Ghinion pentru şeful cadrelor de la ISU „Dobrogea". Locotenentul colonel Sorin Burcea, şeful Biroului de Resurse Umane, a fost prins în timp ce conducea un automobil pe drumurile publice deşi consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Fapta s-a petrecut la începutul lunii februarie, pe raza municipiului Constanţa. Surse din cadrul Poliţiei Rutiere spun că locotenentul colonel Sorin Burcea va trebui să susţină o testare în vederea reducerii pedepsei aplicate de oamenii legii. Conform aceloraşi surse, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu are dosar penal, însă numărul zilelor în care nu are voie să conducă un automobil pe drumurile publice ar putea ajunge până la 120, dacă nu susţine testarea mai sus precizată. Contactat telefonic, Sorin Burcea nu a dorit să comenteze nimic pe marginea acţiunii Poliţiei Rutiere, menţionând însă că o discuţie „face to face" ar fi mai indicată, discuţie care ar urma să aibă loc zilele următoare. Nici colonelul Traian Oprea, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" nu a oferit o declaraţie cu privire la situaţia şefului Biroului de Resurse Umane.

Sergent major Michiu, prins şi el de rutierişti

De precizat că locotenentul colonel Sorin Burcea a fost avansat în grad înainte de termen la începutul lunii august 2008, odată cu mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis" Constanţa şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa. Tot în luna februarie, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au mai prins un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă încălcând legea. Mai exact, pe data de 26 februarie, aproape de localitatea Agigea, Daniel Michiu, de 27 de ani, sergent major în cadrul ISU „Dobrogea", a fost depistat în timp ce conducea un automobil pe drumurile publice, deşi avea permisul de conducere reţinut din 2010, după ce a fost prins şofând sub influenţa băuturilor alcoolice. După cum am mai arătat, cele două dosare ale pompierului militar Michiu vor fi conexate, urmând ca acestea să fie instrumentate de Poliţia Rutieră Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nebunu 09 Mar, 2011 19:40 sorinele, sorinele, ai bagat la apa multi oameni, iar acum ce facusi? dai spaga pentru permis? la ce ora te-a prins cu spritul?plecai de la "munca de birou"?cred ca da.ai grija ca este inceputul sfarsitului.
  • adversar 08 Mar, 2011 19:45 vezi sorine cum se mai schimba lucrurile in viata...Te credeai mare smeu pe la inspectorat si erai foarte deranjat cum iti vorbea un subofiter care a fost transferat din alt inspectorat si care mai tarziu...acest subofiter...si-a schimbat un pic pozitia in cadrul MAI. Asa ca..., mai orienteazate si tu k nu stii cum se intoarce roata... Te-ai bucurat k ai scapat de dosarul angajarilor ..., dar nu ai scapat de etilotestul politistilor...