Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep procesele noii „Poliţii Rutiere" de la Constanţa

ro

07 May, 2012 02:37 1532 Marime text
procese_trafic_masini.jpgConform datelor oficiale, inspectorii noii „Poliţii Rutiere" au dreptul să oprească orice autovehicul, care circulă pe drumul public şi este utilizat la efectuarea transporturilor rutiere

Pe rolul Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate, în ultimele zile, mai multe dosare având ca obiect anularea unor amenzi aplicate de noua „Poliţie Rutieră", respectiv Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Menţionăm că, potrivit Portalului Instanţelor de judecată, dosarele înregistrate la Judecătoria Constanţa sunt, momentan, sigurele de acest gen, din judeţ.

Prima cauză cu acest obiect a fost depusă la judecătorie pe data de 25 aprilie, primind numărul unic 10318/212/2012, iar ultima s-a înregistrat pe 4 mai, numărul unic al acestui dosar fiind 10973/212/2012. Conform datelor oficiale, inspectorii noii „Poliţii Rutiere" au dreptul să oprească orice autovehicul, care circulă pe drumul public şi este utilizat la efectuarea transporturilor rutiere, precum şi la activitatea de pregătire practică a persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere. Un salariat al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier mai poate imobiliza vehiculul rutier, ridica plăcuţele de înmatriculare, suspenda dreptul de utilizare a vehiculului, reţine licenţa de transport, autorizaţie de transport internaţional, precum şi orice alte documente în legătură cu desfăşurarea activităţii de transport rutier. După cum arătam şi în ediţiile trecute, la Constanţa, şeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier este Titi Stan, fostul director local al Autorităţii Rutiere Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii