Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la X5-ul comisarului-sef Budur (galerie foto)

ro

05 Jan, 2010 01:15 4340 Marime text
cap_4.jpgPoliţiştii Secţiei 3 anchetează o posibilă tentativă de intimidare a comisarului-şef Remus Budur, din cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa, după ce X5-ul pe care îl folosea acesta a luat foc brusc, în noaptea de duminică spre luni. Potrivit anchetatorilor, BMW-ul folosit de comisarul-şef a fost distrus de flăcări în proporţie de 90%, iar specialiştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea spun că focul ar fi fost pus intenţionat.

x5.jpgIncidentul le-a fost semnalat poliţiştilor luni dimineaţă, în jurul orei 3.10, de către Adrian Enache. Omul a sunat la 112 şi a reclamat că în parcarea situată la intersecţia străzilor Ecaterina Varga cu Vasile Alecsandri a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat efectivele ISU Dobrogea, dar şi poliţişti din cadrul Secţiei 3. În cele din urmă, flăcările au fost stinse, dar X5-ul a fost avariat în proporţie de 90%, iar un Mercedes C280 şi un Ford Focus, parcate lângă BMW, au fost de asemenea avariate. Din primele cercetări, specialiştii ISU Dobrogea au stabilit cauza incendiului ca fiind folosirea intenţionată a unei surse de aprindere. La capătul opus, comisarul-şef Budur susţine că nu a primit nicio ameninţare de la nimeni, astfel încât îi vine greu de crezut că focul ar fi fost pus intenţionat, fiind de părere că flăcările ar fi putut izbucni în urma unui scurt circuit electric. Acesta a mai precizat că maşina nu îi aparţine, ci este a unui prieten şi că nu este prima dată când o împrumută. „Nu pot să spun că maşina a fost incendiată intenţionat, dar nici nu pot să spun sigur că nu a fost intenţionat. Voi aştepta rezultatele anchetei, să se efectueze o expertiză şi să se stabilească în mod cert de la ce a izbucnit incendiul", a declarat Budur. Nu în ultimul rând, Remus Budur a precizat că, în cazul în care se va stabili că incendiul a fost intenţionat, are încredere în colegii de la Secţia 3 că îşi vor face datoria şi-i vor identifica pe cei responsabili.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tepes 05 Jan, 2010 23:25 Nu va faceti griji isi va lua alta doar are posibilitati.Din salariul sau de bugetar isi permite. Activitate in MAI nu prea are pentru ca se ocupa cu afaceri necurate in port dar poate va fi observat de cine trebuie si trimis acolo unde ii este locul. La mititica sa se racoreasca. Drum bun
  • GOGU 05 Jan, 2010 21:32 bibicule le vezi! Asa-i,e golani.Ala cu mustata este domn Gica Berechet- o pramartie iar Budur Remuls o secatura.
  • alien 05 Jan, 2010 14:48 o imprumuta permanent nu o poate trece pe numele lui bate la ochi mai ales ca este prieten si cu niscavai chinezi ce trec prin vama lui teseleanu