Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul accidentului fostului prefect Brăiloiu, în acelaşi stadiu

ro

21 Oct, 2010 00:00 1408 Marime text
brailoiu_-_liviu_brailoiu_01.jpgDeschis aproape la jumătatea lunii iunie, dosarul accidentului rutier în urma căruia fostul şef al Prefecturii Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu, s-a ales cu răni uşoare se află, în continuare, la Serviciul Poliţiei Rutiere Constanţa.

Asta pentru că presupusul vinovat de producerea evenimentului, un taximetrist, nu a fost identificat nici până în acest moment. Nu este de omis faptul că, potrivit cercetării criminalistice, pe motocicleta condusă de Brăiloiu nu a fost găsite urme care să indice un contact între motor şi automobil. „Până în acest moment, s-au făcut investigaţii în rândul taximetriştilor, precum şi a martorilor aflaţi în zonă în seara respectivă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a conducătorului auto, dar şi a circumstanţelor care au dus la producerea evenimentului. În cazul în care va fi identificat şi tras la răspundere, şoferul riscă o pedeapsă cuprinsă între doi şi şapte ani de puşcărie“, ne-au mai spus cei din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa. Amintim că în seara zilei de 18 iulie, în jurul orei 19.30, Liviu Tit Brăiloiu a condus o motocicletă, cu numerele de înmatriculare CT 16 BNX, pe prima bandă, dinspre hotelul Condor către ieşirea din Mamaia. În momentul în care a ajuns în faţa clubului Bamboo, conducătorul unui automobil Dacia Logan, de culoare galbenă, care circula pe a doua bandă, a virat brusc având intenţia de a pătrunde pe prima bandă. Conform declaraţiilor anexate în dosar, conducătorul maşinii ar fi lovit roata motocicletei, motiv pentru care Brăiloiu s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Din fericire pentru fostul prefect al Constanţei, până la sosirea autospeciale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Liviu Brăiloiu a primit primele îngrijiri medicale de la o femeie care se numeşte Maria, pe care ulterior a recompensat-o mulţumindu-i, spune el, pentru mărinimia de care a dat dovadă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Curiosu 21 Oct, 2010 15:48 daca accidentul a avtu loc pe 18 iulie, cum a fost deschis doarul la jumatatea lunii iunie?