Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la Ordine Publică? Cine este sexy poliţista care l-a însoţit pe Mazăre la un Show Păcătos

ro

14 Nov, 2012 02:27 4051 Marime text
politista_captura_sursa1.jpgInvitat special la un Show Păcătos, edilul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, şi-a făcut apariţia, în urmă cu două seri, însoţit de mai multe fete îmbrăcate în costume de baie şi „dotate" cu câte un set de aripioare. Una dintre tinere susţine că este poliţistă la Ordine Publică, însă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cât şi cei ai Poliţiei Locale spun că frumoasa fată nu le este în subordine.

„Noi am primit premiul special, cea mai dinamică staţiune. Stăm foarte bine la cluburi în comparaţie cu restul Europei şi cu restul lumii. (...) Clubul de la Monte Carlo era destul de prăpădit, comparativ cu cluburile româneşti. E un segment de turişti pe care putem să-i atragem", a mai adăugat primarul Constanţei.

politista_captura_23.jpg Invitată alături de Mazăre, pe canapea, fata a susţinut că este poliţistă şi că este susţinută de colegi. „Da! Sunt poliţistă la Ordine Publică. (...) patrule prin oraş", a mai spus poliţista. „România poate face reclamă şi cu Poliţia", a completat primarul. După cum arătam şi mai sus, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cât şi cei ai Poliţiei Locale spun că frumoasa fată nu le este în subordine. Întrebată în emisiune dacă după ce face dragoste cu prietenul său îi face proces-verbal, fata a răspuns, în glumă: „Câteodată, da! Dacă merită". Ulterior, tânăra a fost întrebată dacă prietenul ei i-a cerut să stea doar cu chipiul, iar poliţista a încheiat: „Să nu intrăm în amănunte!".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii