Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce Poliţia Rutieră nu are permisul lui „Pitbull“?

ro

07 Sep, 2010 00:00 4009 Marime text
pitbull_-_politia_rutiera.jpgServiciul Poliţiei Rutiere Constanţa nu se află, încă, în posesia permisului de conducere al lui Marius Aurel Mihai, cunoscut sub numele de „Pitbull“. Asta, în ciuda faptului că rutieriştii l-au prins în timp ce conducea un Audi şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Deşi a avut la dispoziţie cinci zile pentru a preda permisul de conducere Serviciului Poliţiei Rutiere, după ce a fost prins beat la volan, Marius Aurel Mihai, alias „Pitbull“, nu vrea să se despartă de „plasticul minune“. Din cauza faptului că a refuzat recoltarea probelor de sânge, oamenii legii nu vor şti niciodată dacă bărbatul consumase şi droguri la momentul în care a fost tras pe dreapta.

pitbull_-_permis_de_conducere___.jpg

Lucrătorii SPR Constanţa ne-au declarat faptul că Marius Aurel Mihai nu le-a adus permisul de conducere, însă, dacă va fi prins conducând din nou, având permisul asupra sa, bărbatul riscă să facă închisoare. Amintim că „Pitbull“ a fost prins, în seara zilei de 29 august, de una dintre echipele Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban Constanţa din cadrul SPR, în timp ce conducea un Audi pe raza staţiunii Mamaia, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce l-au testat cu aparatul Drager, rutieriştii au descoperit că „Pitbull“ avea o alcoolemie de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cu toate că a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, Marius Aurel Mihai a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge. Din acest motiv, lucrătorii SPR Constanţa i-au întocmit dosar şi riscă o pedeapsă de la doi la şapte ani. Nu este de omis faptul că „Pitbull“ a mai avut permisul de conducere reţinut de două ori pentru depăşirea vitezei regulamentare cu 50 de kilometri/oră faţă de limita impusă pe un anumit sector de drum şi o dată pentru că nu a acordat prioritate de trecere unui automobil. Constănţeanul a fost amendat şi pentru că a depăşit viteza legală. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii