Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corb la corb ... Nu exista culpa medicala in cazul paznicului de la Café-Café!

ro

08 Jun, 2010 02:32 1985 Marime text
cap_4.jpgŞansele de supravieţuire ale paznicul restaurantului Café-Café, Marin Lixăndroiu, care a fost bătut crunt în urma unui jaf petrecut săptămâna trecută, sunt încă minime. De la tragicul eveniment, soţia acestuia, Zamfira Lixăndroiu, nu s-a mişcat de lângă acesta, sperând în continuare că într-o dimineaţă o va strânge din nou de mână.

„Trebuie operat din nou. De zece zile este conectat la aparate şi nu îi mai oxigenează creierul. Acum m-au pus medicii să dau altă iscălitură. Nu se interesează nimeni de soarta lui. Nimeni nu mă întreabă de unde am bani pentru medicamente. M-am lăsat pe mine pentru soţul meu şi nu îmi spune nimeni care îi sunt şansele", ne-a spus cu ochii în lacrimi soţia.

Reamintim că paznicul a trebuit să aştepte timp de cinci ore ambulanţa pentru a putea fi transferat de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la Spitalul Municipal - clinica de Chirurgie Buco Maxilo Facială, în frig, pe o targă de lemn, fără ca nimeni să ridice un deget. Ajuns în cele din urmă acolo, a fost trimis înapoi pentru că nu era nici un medic de gardă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, dr. Florian Stoian, a precizat că ancheta internă a spitalului în legătură cu acest caz s-a finalizat. „Am cerut o notă explicativă la toţi medicii de gardă din acea noapte. Potrivit concluziilor Consiliului Medical întreprins, acest caz a fost investigat corespunzător în secţia de Primiri Urgenţe, nefiind pacient clinic. La solicitarea ambulanţei, acesta prezenta diagnosticul de traumatism cranico-cerebral. În concluzie, nu există culpă medicală în acest caz", a conchis dr. Stoian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii