Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Amet, arestat la Botoşani pentru trafic de stupefiante

ro

25 Nov, 2010 00:00 2149 Marime text
Aydîn Amet, constănţeanul anchetat de procurorii DIICOT Botoşani pentru apartenenţă la o reţea de narcotraficanţi, a fost arestat. Amet a fost luat pe sus de mascaţii de la Crimă Organizată în urmă cu trei zile şi dus la Botoşani, pentru audieri.

Concomitent, anchetatorii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la locuinţa constănţeanului, unde au fost descoperite mai multe plante etnobotanice. În prezent, tânărul este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. Pe numele său, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată de Terorism au formulat propunere de arestare preventivă, considerând că lăsarea sa în libertate ar reprezenta un pericol pentru societate. Alături de Amet, anchetatorii au mai cerut arestarea fraţilor Florin Sergiu şi Ciprian Moşoroi, a lui Alexandru Muteanu, Cosmin Marius Bîrzu şi Ioan Zvorişteanu. Acuzaţiile ce li se aduc indivizilor sunt trafic de droguri de risc şi de mare risc, Amet fiind singurul constănţean cercetat în acest caz. Propunerea de arestare formulată pe numele celor şase tineri a fost confirmată de judecătorii Tribunalului Botoşani, care a decis în dosarul cu numărul 8038/40/2010 emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele lor pentru o perioadă de 29 de zile. Hotărârea Tribunalului Botoşani poate fi atacată în recurs, acesta urmând să se judece în termen de trei zile la Curtea de Apel Suceava. Alături de cei şase suspecţi arestaţi, mai sunt şi alte persoane cercetate în legătură cu reţeaua de narcotraficanţi destructurată de procurorii DIICOT Botoşani, însă acestea sunt anchetate în stare de libertate. În ceea ce-l priveşte pe Aydîn Amet, la ora actuală, acesta se află în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, alături de presupuşii săi complici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Husoschi Ana-Maria 09 Jan, 2011 21:13 Sunt nevinovati...!!!!!Va spun sigur...sunt niste baieti de nota 10 acuzati pe nedrept....