Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul-şef Rapotan „Nu am avut nicio discuţie cu Giolacai"

ro

22 Dec, 2010 01:19 9341 Marime text
cap_4.jpgAnchetatorii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a fost împuşcat Arsen Giolacai

Cazul lui Arsen Giolacai, în vârstă de 31 de ani, rănit grav după ce a fost împuşcat de două ori, a fost dezbătut la OTV în cadrul emisiunii moderate de Dan Diaconescu. Tot luni seară s-a mai spus că Arsen Giolacai ar fi bun prieten cu primul-adjunct al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Adrian Rapotan.

Rapotan_Adrian-Giolacai_Arsen.jpgLa câteva zile după ce renumitul Giolacai Arsen a fost împuşcat de un individ necunoscut în timp ce se afla într-un Opel Astra, fabricat în 1996, în media au apărut o serie de ipoteze privitoare la duşmanii victimei, dar şi la presupuşii apropiaţi ai acestuia. În cadrul emisiunii moderată de Dan Diaconescu a fost lansat un zvon potrivit căruia Giolacai ar fi prieten cu primul-adjunct al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Adrian Rapotan. Contactat telefonic, comisarul-şef Rapotan ne-a declarat că îl ştie pe Giolacai după nume, însă nu a avut vreo discuţie acesta. „Nu l-am văzut, nu am avut nicio discuţie cu el. Îl ştiu după nume, după supraveghere", a mai completat primul-adjunct al comandantului Poliţie Judeţului Constanţa. Tot în emisiunea moderată luni seară de Dan Diaconescu au intervenit mai multe persoane care au comentat pe marginea subiectului, printre acestea numărându-se şi un individ care s-a recomandat Ionuţ Oprea, patronul clubului Kafe van Frans.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii