Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cer arestul pentru Slepac si Bahaian

ro

03 Mar, 2010 01:34 1747 Marime text
sergiu_bahaian_20.jpgProcurorii din cadrul Direcţiei de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa au cerut prelungirea stării de arest preventiv pentru Valentin Şlepac, Sergiu Bahaian şi Adrian Grigoraş.

Ieri, Şlepac şi Grigoraş au fost aduşi la Tribunalul Constanţa, unde urma să se judece solicitarea anchetatorilor, în cameră de consiliu, însă, dată fiind absenţa lui Bahaian, cauza a fost amânată, urmând să fie reluată mâine, de la ora 13.00. De menţionat că Sergiu Bahaian nu a fost prezent ieri întrucât nu fusese transportat din Penitenciarul Jilava. Măsura arestării preventive luată de instanţă faţă de cei trei indivizi urmează să expire în cursul săptămânii viitoare, însă Bahaian este cercetat tot în stare de arest şi într-un dosar la Ialomiţa, astfel că procurorii constănţeni s-au adresat instanţei mai devreme. Acuzaţiile care i se impută lui Sergiu Bahaian sunt de instigare la omor deosebit de grav, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi constituire de grup infracţional organizat. La rândul său, Şlepac este acuzat de omor deosebit de grav, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi constituire de grup infracţional organizat, în timp ce procurorii reţin în sarcina lui Grigoraş săvârşirea infracţiunilor de complicitate la omor deosebit de grav şi la înşelăciune şi aderare la grup infracţional organizat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 03 Mar, 2010 18:52 dar omorul lui STAVRE BOGDAN in 9 iunie 2006 DE CINE A FOST COMANDATA. VAD CA PETROVICI SI GHE BURUIANA SUNT ACOPERITI DE POLITIA CONSTANTA INCLUSIV DE PROCURORUL DE CAZ. CE NE FACEM CU REZOLVAREA DOSARELOR PENALE IN CARE SUNT IMPLICATI MAFIOTI CARE AU PRIETENII CU DEMNITARI POLITICI. PENTRU EI NU EXISTA INCHISORI,DE 4 ANI FIUL MEU PUTREZESTE NEVINOVAT IN MORMANT IAR CRIMINALII SE BUCURA DE VIATA. SA-I AJUNGA BLESTEMUL NOSTRU CA PARINTI SI TRAIM CU SINGURA SPERANTA CA SPIRITUL FIULUI UCIS SE VA RAZBUNA PE UCIGASI SI PE CEI CARE II ACOPERA .