Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv O nouă pedeapsă pentru Sergiu Bahaian, condamnat în dosarul asasinatelor din Constanţa!

ro

31 Jan, 2017 14:30 5999 Marime text
Regizorul Sergiu Bahaian, condamnat la peste 20 de ani de detenţie pentru că ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni din Constanţa, a fost condamnat, azi, de judecătorii Cristian Deliorga şi Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa, la o nouă pedeapsă.

În primă instanţă, Sergiu Bahaian a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la 16 ani de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat şi înşelăciune, cu consecinţe deosebit de grave. Azi, Sergiu Bahaian a fost condamnat de judecătorii Curţii de Apel Constanţa la 12 ani.

Conform unor surse, Sergiu Bahaian, alături de alte persoane, în perioada 2005-2007, ar fi cumpărat diverse bunuri (maşini, bărci, scule electrice) cu file de cec fără acoperire. În cauză, cei luaţi în colimator ar fi creat un prejudiciu de circa 2 milioane de lei.

Revenind la dosarul crimelor de la Constanţa, procurorii DIICOT au reţinut şi faptul că, „instigaţi fiind de către inculpatul Bahaian Sergiu, inculpaţii Şlepac Valentin şi Mîrşu Nicolae l-au ucis pe numitul Cernat Lucian, victima fiind obligată să ingereze alcool, ajungând în imposibilitatea de a se apăra, condiţii în care a fost aruncată în Dunăre, de pe podul rutier ce traversează braţul Dunărea Veche“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii