Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi îi va fi scurtat piciorul Ce-i transmite Gheorghe Chioaru Simonei Anastasia Tănase?

ro

10 Sep, 2010 01:48 2527 Marime text
cap_6.jpgGheorgheChioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc aPensionarilor(CARP) din România, va fi operat azi de medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, aceştia urmând să îi scurteze piciorul stâng cu aproape cinci centimetri. Bărbatul accidentat de BMW-ul Simonei Anastasiei Tănasene-a declarat că intenţionează s-o dea în judecată pe şoferiţă şi să ceară daune de un milion de euro, bani care vor merge în campania „Daţi un leu pentru pensionarii săraci".

Anastasia_accident.jpgÎn ciuda faptului că se află într-un spital, unde îi va fi scurtat piciorul stâng,preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, Gheorghe Chioaru, în vârstă de 71 de ani, areputerea de a trece peste necazul generat de BMW-ul X6 condus, în seara zilei de 24 august, de Simona Anastasia Tănase. Şi victimaşoferiţei Tănase consideră suspect faptul că Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a cerut Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa dosarul accidentului din seara zilei de 24 august în vederea instrumentării.„Este suspectă mutarea dosarului de la Poliţia Rutieră la Parchet. Dacă eram un ministru, un om de stat, mai ziceam ca procurorii să preia dosarul,dar aşa...? Pe mine, Poliţia nu m-a contactat deloc", ne-a mai declarat preşedintele CARP România. Acesta a continuat spunând că azi medicii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca îi vor tăia cinci centimetri din piciorul stâng. „Iată ce a făcut domnişoara Tănase. Am să rămân cu un picior mai scurt. (...) Acum, familia Tănase vrea să spună că cealaltă fată (n.r. FlorentinDicu) este vinovată de producerea accidentului, că ea ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi că domnişoara Tănase a intrat pe verde. Cu Simona Anastasia Tănase nu am vorbit niciodată.A venit ta-su (n.r. Constantin Tănase, comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa) de două ori la mine, o dată când eram la Spitalul Judeţean Constanţa şi o dată la Floreasca, însă nu am vrut să stau de vorbă cu el. Intenţionezsă-i dau în judecată", a mai arătat Chioaru. În cazul în care va avea câştig de cauză, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România se va alege cu un milion de euro, iar banii vor ajunge înfondul campaniei „Daţi un leu pentru pensionarii săraci", iniţiată de Gheorghe Chioaru în vedereaajutorării celor de vârsta a treia ale căror pensii nu depăşesc suma de 600 de lei.

Au scăpat prea mulţi nepedepsiţi

Întrebat dacă are vreun mesaj pentru Simona Anastasia Tănase ori pentru familia tinerei, Chioarua spus: „Au scăpat prea mulţi ca să mai scape şi ea. Vreau să fie clar, nu mă voi lăsa până când justiţia nu va face dreptate. Sper că nu va fi măsluită". În ceea ce priveşte momentul accidentului,cel care reprezintă drepturile a aproximativ un milion şi jumătate de pensionari din România a povestit că, în timp ce se afla pe treptele Teatrului Fantasio, a auzit o „bufnitură puternică". „Dupăacel zgomot am coborât de pe treapta a treia pe treapta a doua, cu piciorul stâng înainte. Atunci, a venit BMW-ul (n.r. condus de Simona Anastasia Tănase) şi aproape mi-a retezat piciorul. După accidents-a strâns lumea acolo şi i-am rugat pe cei prezenţi să tragă maşina, pentru a putea să-mi trag piciorul, care se mai ţinea în câteva zgârciuri. L-am tras de sub maşină...erau bucăţi de oasepe acolo. L-am rugat pe amicul meu să sune la 112, mi-a spus că nu ştie să umble cu telefonul meu, motiv pentru care am format eu numărul", a completat Chioaru.

Accidentul are şi o parte bună

După 15 minute de la producerea accidentului, şeful CARP a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa,de unde a fost transferat la Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Aici, medicii au decis să refacă operaţia făcută de cei din Constanţa. „Chiar dacă sunt în spital, îmi continuu activitatea aproape normal. (...) Este adevărat că în urma accidentului, asociaţia pe care o conduc adevenit maicunoscută decât era", a conchis preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din ţară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS POLITIAS RUMENA 10 Sep, 2010 20:41 MOARTE PENTRU MOARTE...