Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele comisarului-şef Nanu, noul şef al unicului Birou de Formare a navigatorilor din ţară (document)

ro

06 Sep, 2011 01:52 3784 Marime text
Birou_Scoala_de_Formare_4.jpgNoul comandant al Biroului de Formare a Personalului de Marină conduce, cel puţin conform declaraţiei de avere, un Volkswagen

Biroul de Formare a Personalului de Marină din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa este condus, de câteva zile, de comisarul-şef Viorel Nanu, ofiţer secund în Grupul de Nave Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere, comisarul-şef Nanu are în posesie un apartament, conduce un Volkswagen şi are, ca tot românul, un credit bancar.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, Biroul de Formare a Personalului de Marină este singurul de acest gen la nivel naţional. Asta după ce Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Personalului de Marină din Giurgiu şi-a pus lacătele pe uşă. Surse bine informate din Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa spun că, zilele trecute, a avut loc concursul în vederea ocupării funcţiei de şef al Biroului de Formare a Personalului de Marină. La finalul testării, comisarul-şef Viorel Nanu, ofiţer secund în Grupul de Nave Constanţa - Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Constanţa a fost desemnat câştigător. Aceleaşi voci din IJPF Constanţa mai arată că, în prezent, mai sus sunt libere două posturi în conducerea biroului anterior precizat, şi că în scurt timp vor fi organizate noi testări. Potrivit declaraţiei de avere, document completat pe data de 10.06.2011, comisarul-şef Nanu nu are în posesie nicio categorie de teren, însă deţine, din 2010, un apartament în Medgidia, în suprafaţă de 66 de metri pătraţi. Noul şef al Biroului de Formare a Personalului de Marină conduce, cel puţin conform declaraţiei de avere, un Volkswagen, auto fabricat în 2004. Comisarul-şef Viorel Nanu nu are active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an, însă a contractat în 2007 un credit în valoare de 8000 de euro. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, şi nici obiecte care fac parte din patrimoniul naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, comisarul-şef a menţionat că nu a primit nici cadouri, servicii sau avantaje cu titlul gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă, din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli sau altele asemenea, a căror valoare depăşeşte 300 de euro. Nanu nu are nici plasamente, investiţii directe sau împrumuturi acordate şi nici alte active producătoare de venituri nete, care, însumate, depăşesc echivalentul a 5.000 de euro. În ceea ce priveşte veniturile salariale, omul legii a declarat că a câştigat din salariu suma de 30.000 de lei. Tot potrivit declaraţiei de interese, comisarul-şef nu este membru în organele de conducere, administrare şi control ale societăţilor comerciale, ale regiilor autonome, ale companiilor/societăţi naţionale, ale instituţiilor de credit, ale grupurilor de interes economic, ale asociaţiilor sau fundaţiilor ori ale altor organizaţii neguvernamentale.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii