Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal Secretarul executiv al PDL Constanţa nu mai are voie să conducă

ro

20 Oct, 2011 01:00 2973 Marime text
accident_mortal.jpgLa ultimul termen, Judecătoria Constanţa a respins cererea inculpatului, prin apărător ales, de prelungire a dreptului de circulaţie pe drumurile publice

Instanţa de judecată a decis: secretarul executiv al Biroului Permanent Local din cadrul PDL Constanţa, Roman Răzvan Ştefănescu, nu mai are voie să conducă un automobil pe drumurile publice. Hotărârea aparţine Judecătoriei Constanţa şi nu este exclus ca secretarul executiv al PDL Constanţa să atace la instanţa superioară decizia magistraţilor.

Magistraţii Judecătoriei Constanţa a avut în atenţie, pentru a doua oară, dosarul cu numărul unic 20484/212/2011, înregistrat pe data de 5.08.2011, cu obiect ucidere din culpă (art.178 C.p.), cauză în care inculpatul este Roman Răzvan Ştefănescu. De partea cealaltă, Emilia Angelica Alistar are calitatea de parte civilă, în timp ce Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este parte vătămată. La ultimul termen, Judecătoria Constanţa a respins cererea inculpatului, prin apărător ales, de prelungire a dreptului de circulaţie pe drumurile publice.

accident_mortal_-_sigla_pdl.jpg

Decizia a fost luată în temeiul articolului 111 alineatul 6 din OUG nr. 195/2002, potrivit căruia „dreptul de circulaţie se poate prelungi, din 30 în 30 de zile, pe toata perioadă urmăririi penale de către şeful poliţiei rutiere pe raza căreia s-a comis fapta, la propunerea procurorului care efectuează urmărirea penală sau care exercită supravegherea cercetării penale ori la propunerea instanţei de judecată care soluţionează cauza penală ori plângerea introdusă împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, până la rămânerea definitivă şi irevocabilă a hotărârii judecătoreşti". Reamintim că pe data de 1 mai a anului 2006, Roman Răzvan Ştefănescu, de 28 de ani, din Constanţa, secretar executiv al Biroului Permanent Local din cadrul PDL Constanţa, a condus un autoturism Peugeot, pe şoseaua Mangaliei, către Eforie, pe banda numărul unu. Potrivit oamenilor legii, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Pandurului, Roman Răzvan Ştefănescu l-a lovit pe Daniel Mihai, de 17 ani, din Constanţa, care traversa strada pe role, în zona trecerii pentru pietoni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii