Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sex cu şeful Postului de Poliţie din Ion Corvin

ro

11 Dec, 2010 14:21 3150 Marime text
ionut_zagoneanu.jpgNu există pădure fără uscăciuni! Cu această zicală m-am decis să încep editorialul de azi. Şi asta deoarece cred că tema pe care urmează s-o abordez nu poate fi comprimată într-o altă frază decât cea de la început.

Pe data de 7 decembrie, adică marţi, am primit, în jurul prânzului, un mesaj pe telefonul mobil de la o femeie care pretinde că este din Ion Corvin şi că are probleme mari cu poliţiştii din localitate. Ceea ce m-a frapat la acest caz este că femeia mi-a declarat că este disperată, din cauza "vizitelor" frecvente ale hoţilor şi că oamenii legii nu reuşesc să-i prindă pe presupuşii infractori. Mai mult decât, Maria, căci aşa o cheamă pe femeie, afirmă că însuşi şeful Postului de Poliţie din Ion Corvin adoptă faţă de ea un limbaj neadecvat şi că nu odată s-a întâmpat să-i ceară să ce culce cu el, dacă vrea s-o ajute. Acum, îmi este greu să cred că şeful Postului de Poliţie din localitatea mai sus precizată a recurs la astfel de gesturi, însă niciodată să nu spui niciodată. Poate că doamna Maria vrea să-i facă rău poliţistului ori poate omul legii chiar profită de situaţii femeii. Dacă se vor adeveri vreodată că spusele doamnei Maria se adeversc va mai trece ceva timp, însă un lucru e sigur şi anume că unul dintre cei doi exagerează. După cum spuneam, nu există pădure fără uscăciuni şi nu m-ar mira ca ceea ce declară această femeie să fie adevărat. Iar dacă acest lucru se va întâmpla nu este nimeni de vină, aici mă refer la cei aflaţi pe funcţiile de comandă ale Poliţiei Judeţului Constanţa, căci nu aveau de unde să prevadă o astfel de situaţie. Dacă ştiau şi nu au făcut nimic atunci este o problemă. De partea cealaltă parte a baricadei, dacă acuzele femeii sunt doar vorbe în vânt, iar şeful Postului de Poliţie din Ion Corvin este un om al legii corect, care nu a cerut niciodată favoruri sexuale la schimb pentru prinderea unor tâlhari, şi în acest caz zicala "Nu există pădure fără uscăciuni" îşi găseşte aplicabilitatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 12 Dec, 2010 08:51 politia ia spaga de la clanul proxeneti bucurestenii-fratii bairam care vind ptr sex de ani de zile sub ochii politiei si parchetlui minore de 12 14 ani la bariera caraiman bariera real a vlaicu si lazu-stiu catana rapotan vizitiu pavel pisica stamate dana cocos procurorul gil-au bordel pe str oltenie5 la intrare in parchet tribunal-fac milioane euro -dau spaga-au avocati mafioti-ce fac dga sri 0962 dna? iau spaga-daca erau copii de politisti sau procurori-umbla vorba k unii procrori de la diicot sint popo si nu iubesc copii-ce zici gil?
  • MY MUIANOS POLTIA RUMENA 12 Dec, 2010 08:48 ACELASI CAZ IL AVETI SI LA CERNAVODA UNDE COMANDANTUL POLITIE LOCALE COMISARUL SEF NICOLAE EMILIAN-EX SOFER DE MESERIE UMBLA CU MASINILE INSTITUTIEI CU GEAMURI NEGRE DUPA FEMEI...