Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul Poporului, varianta DD Scandal cu sondaje şi oameni care nu vor

ro

15 Apr, 2011 01:48 2639 Marime text
deschidere.jpgComitetul Judeţean al Partidului Poporului Dan Diaconescu - filiala Constanţa a organizat, săptămâna trecută, un sondaj de opinie la Mangalia, pentru stabilirea noului lider local. În acest sens, au fost intervievate 174 de persoane, iar pe lista candidaţilor au figurat trei nume: Nicolae Viereanu (care era preşedintele organizaţiei Mangalia a PPDD), Ioan Negrea (consiler PDL) şi Ion Ciocâia. Potrivit secretarului grupului de iniţiativă al PPDD de la Constanţa, Ion Radu, cei 174 de mangalioţi intervievaţi au răspuns în majoritate că îl preferă pe Marin Ciocâia în calitate de lider al formaţiunii de la Mangalia. Nemulţumit de faptul că a fost inclus într-un sondaj fără a fi întrebat, Nicolae Viereanu a declarat că îi va face plângere lui Ion Radu, secretarul PPDD Constanţa. „O să-i fac o plângere penală lui Ion Radu pentru înşelăciune, dezinformare şi abuz în serviciu. Eu nu am fost întrebat dacă vreau să fac parte dintr-un sondaj de opinie", a subliniat Nicolae Viereanu. În replică, Ion Radu a precizat că decizia organizării sondajului aparţine Biroului Judeţean. „Cei de pe listă nu au ştiut de sondaj, pentru a nu-i influenţa pe cei intervievaţi", a precizat Ion Radu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alina 15 Apr, 2011 22:25 1 Acest partid nu exista ,nu inteleg ce sondaje se fac, atata timp cat parditul poporului a fost respins de inalta curte..ar trebui dati in judecata pt conferintele de presa ,care le fac ptr propaganda partidului poporului ,.Domnul Dan Diaconescu sustine cu desavarsire k el va schimba Romania,dar cu ce?o prima dejamagire ar fi presendinti de filiale de ex :Domnul Ion Radu care este un om lipsit de carcter,avand un dosar in trecut cu infractiuni. Ce incredere sa avem noi in aceasta persoana ? . Ce incredere sa avem noi in "partidul poporului care defapt nu exista".....,care promite marea cu sarea,...mafia este si va fi ink la putere,oricine va castiga!
  • simo 15 Apr, 2011 22:04 acest om radu ion este un traseist politic.......s-a dus la ppdd ca acolo poate taia si spanzura, ca cu gica face ce vrea si il respecta numai pentru bani....informati-va si excludeti-l ca este foarte periculos
  • vadim 15 Apr, 2011 07:11 ion radu si contrabanda de cafea -unde a facut revolutia? ia vedeti dosarul lui