Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii si-au votat colegii cetateni de onoare Primarul Mazare „Un titlu onorific“

ro

17 Jul, 2010 00:00 2747 Marime text

p1-cetateni-onoare.jpgSocial-democratul Mircea Dobre a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi consilieri, 20 la număr, dar şi trei voturi împotrivă. Toţi ceilalţi trei, Felix Stroe, Dănuţ Moisoiu şi Gheorghe Stoica, au primit fiecare câte 19 voturi pentru şi patru împotrivă. Singurul absent de la şedinţa de Consiliu Local a fost Dănuţ Moisoiu, plecat în vacanţă. 

Controversatele proiecte de hotărâre referitoare la acordarea unor titluri de cetăţeni de onoare au trecut ieri în şedinţa de Consiliu Local fără prea multe discuţii, chiar dacă pe la colţuri unii aleşi municipali păreau nemulţumiţi de această decizie. Singurul care şi-a manifestat bucuria în faţa colegilor a fost Felix Stroe, care a şi spus că este foarte mândru pentru titlul pe care l-a primit.

Primarul Radu Mazăre a ţinut să declare că titlul pe care îl vor primi cei patru, pentru activitatea pe care au depus-o în Consiliul Local, trei mandate la rând, este doar unul onorific: „Există hârtii pe care le-au semnat că nu au pretenţii la nici un beneficiu de pe urma acestui titlu“.

La finalul şedinţei de Consiliu Local, proaspeţii cetăţeni de onoare ai municipiului s-au felicitat între ei în faţa tuturor, mândrindu-se că se află pe lista celor mai de seamă oameni ai Constanţei. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ucseer 18 Jul, 2010 11:07 Asa Primar, asa oras, asa membrii de onoare ai orasului. Toti, dar absolut toti, remarcati doar prin servilism si afaceri, sunt persoane despre care nimeni nu-si va aduce aminte, pentru ca nu au ce sa lase in urma. Rusine!
  • Vergu 16 Jul, 2010 23:28 La cum arata urbea dupa 3 mandate,chiar cred ca ne mindrim cu ei? Daca nu-si dau seama ca au fost umiliti,inseamna ca nerusinarea in politica e conditie pt ascensiune.