Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acestea sunt afacerile lui Nuredin Beinur

ro

14 Oct, 2010 00:00 11967 Marime text
beinur.jpgSC Bnymer Construct SRL este o firmă „de familie“, având în vedere că asociaţi sunt soţii Oana Cristina şi Beinur Nuredin, iar administratorul este Emilian Dediu, socrul afaceristului

Nuredin Beinur, mangaliotul reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, instigare la şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi complicitate la evaziune fiscală, a devenit, de-a lungul anilor, un afacerist cu „greutate“. Astfel, conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, Nuredin Beinur figurează în cinci societăţi comerciale, acestea fiind Univertis SA, Beynguard SRL, BDO&CO SRL, Bnymer Construct şi PMW SRL.  

SC Univertis SA are sediul în staţiunea Saturn, mai exact în clubul Bowling. Firma, cu numărul de ordine în Registrul Comerţului J13/691/1991, a fost deschisă în urmă cu 19 ani şi este administrată de Erchin Nuredin. Şi acesta este reţinut, tot pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, evaziune fiscală şi delapidare. Directorul general al SC Univertis SA este Mariana Delu, Nuredin Beinur fiind asociat cu SIF III Transilvania. Tot în firma de mai sus figurează şi Pemi Omar Geli, membru în consiliul de administraţie, Florea Popa şi Ştefan Pătrănoiu - cenzori şi Costin Goşu - cenzor supleant. În ceea ce priveşte sediile secundare ale societăţii Univertis SA, putem spune că acestea sunt în număr de 38. Dintre ele amintim: săli de jocuri mecanice în Constanţa - Zona Autogară, Cumpăna, Mangalia, Sibiu, locaţie de gestiune cu utilaj electroscuter, atelier garaj cu trei boxe în Mangalia, mese de biliard în Constanţa, închirieri hidrobiciclete, bărci, un tobogan şi o baracă pe plaja din Jupiter, jocuri, minitrenuleţ, gărgăriţă şi carusel în Mangalia, utilaj enterprisse în Mangalia şi două jocuri poly-play, basculantă şi o sală de jocuri în Mangalia. Nu este de omis faptul că SC Univertis SA mai cuprinde un montagne russe, disco-bar, utilaje de agrement în parcul Jupiter. În ceea ce priveşte datele de bilanţ, Univertis SA a raportat în 2009, având un singur salariat, o cifră de afaceri de 70.044 lei şi un profit brut de 12.540 lei. În 2008 şi în 2007, firma a declarat 0 lei profit brut şi o cifră de afaceri de 84.890 lei în 2008, respectiv 66.608 lei în 2007.

În familie!  

O altă firmă condusă de Nuredin Beinur este SC Beynguard SRL, cu sediul în municipiul Mangalia. Acesta are punct de lucru în staţiunea Neptun, discoteca Intim Complex Dunărea şi Bufet Gloria. În anul 2007, SC Beynguard SRL a înregistrat, cu un salariat, o cifră de afaceri de 65.544 lei şi un profit brut de 40.510 lei. În 2008, firma a stagnat, iar în 2009, cu un salariat, a înregistrat o cifră de afaceri de 28.814 lei. Beinur figurează şi în SC BDO & CO SRL, cu sediul în municipiul Timişoara. Firma, care a înregistrat o întrerupere temporară a activităţii, are ca obiect de activitate „consultanţă pentru afaceri şi management“ şi este administră de Ilie Alin Gherman. În ultimii trei ani, SC BDO & CO SRL, cu un singur angajat, declară că nu înregistrează niciun profit brut, asta în timp ce cifra de afaceri este 0 lei. Despre SC Bnymer Construct SRL putem spune că este o firmă „mai de familie“ având în vedere că asociaţi sunt Oana Cristina, alături de soţul său Beinur Nuredin, iar administratorul este Emilian Dediu, tatăl Cristinei Nuredin. Şi această unitate, precum SC BDO & CO SRL, nu a înregistrat niciun profit în ultimii trei ani. Ultima la rând este SC PMW SRL, având sediul în Bucureşti, sectorul 1. Firma este în faliment şi are ca obiect de activitate „Restaurante“. Administratorul se numeşte Elvis Petcu şi a fost suspendat în urma trecerii la faliment. Firma nu are date de bilanţ aferente anilor 2007, 2008 şi 2009.      

Prieteni de afaceri 

Fostul administrator al SC BDO & CO SRL, Ilie Alin Gherman mai figurează în SC RBS&CO SRL, BDO&CO SRL, Srilin SRL, SGT&Wind CO SRL, Europ Service Interim Business SRL, Next Day SRL şi în Scorpion Boem SRL. În această ultimă firmă apar ca asociaţi Emilian Dediu, Sanela Ivanovici şi Cristina Oana Nuredin. În 2007, unitatea a avut o cifră de afaceri de 139.175 lei şi un profit brut de 11.351 lei. În anul 2008, cu cinci salariaţi, SC Scorpion Boem SRL a înregistrat cifra de afaceri de 202.600 lei şi un profit brut de 30.432 lei. Anul trecut, tot cu cinci salariaţi, firma a derulat afaceri de 282.473 lei şi a avut un profit brut de 37.955 de lei. Alţi afacerişti apropiaţi de Beinur Nuredin sunt Cătălin Ştefan Catoiu, care apare în Telefonet SRL şi în Trans Tel Services SRL, Florea Popa (Ceres Mangalia Sud SA, Univertis SA, Topaz Aurora SA, Diamant Jupiter şi Carmen Silvia 2000 SA). De asemenea, Ştefan Pătrănoiu apare în SC Univertis SA, în Diamant Jupiter, Asigconsult Stefan Agent de Asigurare SRL, Prod-Com Vinatori, iar Costin Goşu poate fi observat în Univertis SA şi în Iron Recicling SRL. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii