Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ideea mea şi norocul tău" continuă Alexandru Manu - „Primăria Năvodari va acorda facturi gratuite la apă caldă toată vara"

ro

09 May, 2012 02:05 1538 Marime text
Navodari_termica_navodari.jpgLansat în noiembrie 2011 de către primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, programul „Ideea mea şi norocul tău" a fost ca o mană cerească pentru mulţi locuitori ai oraşului, care au fost scutiţi de plata facturii la energia termică.

Cu toate că sezonul rece al anului s-a terminat, Primăria Năvodari va continua programul edilului Nicolae Matei şi pe parcursul verii. „Locuitorii din Năvodari vor continua să beneficieze de scutire la plată pentru apa caldă şi în timpul verii. În luna mai va fi efectuată cea de-a şaptea extragere din cadrul tombolei «Ideea mea şi norocul tău», de data aceasta la apa caldă", a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari.

Navodari_director_Manu_Alexandru.jpgProiectul „Ideea mea şi norocul tău" este unic la nivel naţional şi vine să completeze intenţia administraţiei locale de a încuraja abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze în următorii doi ani. Proiectul acordă, lunar, gratuitate la plata agentului termic pentru un număr de 300 de apartamente. Principalul criteriu în baza căruia năvodărenii se pot înscrie în proiect este ca aceştia să fie abonaţi ai sistemului centralizat de energie termică. De asemenea, alte două cerinţe de bază sunt să nu înregistreze debite restante la plata facturilor de energie termică la data extragerii şi să nu se debranşeze din sistem cel puţin doi ani. În caz contrar, beneficiarii vor fi obligaţi să achite contravaloarea facturilor pentru care au avut gratuitate. De la începutul programului au fost extraşi 1.800 de câştigători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii