Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea şi reabilitarea sistemului de apă, priorităţile primarului Gheorghe Chirciu

ro

13 Dec, 2012 03:10 2099 Marime text
Oltina_primar_Gheorghe_Chirciu_004.jpgPentru anul următor, printre priorităţile primarului Gheorghe Chirciu se numără reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă de la Răzoare şi Satu Nou, dar şi modernizarea drumului comunal Oltina-Satu Nou. Pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă, primarul susţine că ar avea nevoie de 2 milioane de lei, bani pe care speră să-i primească de la Guvernul României.

În privinţa drumului comunal, primarul a precizat că acesta se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 9 kilometri, iar 5,5 kilometri vor fi asfaltaţi cu bani europeni. Şeful autorităţii locale a mărturisit că cei 5,5 kilometri din drum sunt din piatră şi sunt deterioraţi, aceştia fiind afectaţi de inundaţiile din 2010. Primarul îşi doreşte ca şi diferenţa de drum, de 3,5 kilometri, să o reabiliteze, urmând a căuta, în acest sens, surse de finanţare. Valoarea estimată pentru asfaltarea celor 5,5 kilometri de drum este de 187.878 lei, iar lucrările vor începe anul viitor.

Copiii vor primi cadouri

La Oltina se apropie sărbătoarea de Crăciun. Primarul Gheorghe Chirciu anunţă că serbarea va avea loc joi, 20 decembrie, la Căminul Cultural unde sunt aşteptaţi toţi copiii pentru a primi daruri de Crăciun. Înainte de vacanţa de iarnă, prichindeii de la grădiniţe se vor întâlni şi ei cu Moş Crăciun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii