Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua portilor deschise la Util Deco

ro

18 Nov, 2009 03:01 1062 Marime text
Astăzi, începând cu ora 11.00, unitatea protejată Util Deco, secţie internă a Fundaţiei Alături de Voi România îşi deschide porţile pentru toţi cei care doresc să o viziteze.

„Ziua porţilor deschise la Util Deco" începe, oficial, la ora 11.00, însă alte programe pentru primirea grupurilor de curioşi vor mai avea loc la ora 13.00 şi la ora 15.00.

Potrivit reprezentanţilor acestei unităţi, scopul evenimentului este de a face cunoscut un model de integrare profesională a tinerilor cu dizabilităţi şi promovarea unităţii protejate autorizate Util Deco, în vederea obţinerii de noi contracte.

În plus, acest eveniment îşi propune şi diseminarea de informaţii cu privire la nevoile persoanelor cu dizabilităţi şi posibilitatea lor de adaptare la un loc de muncă, precum şi referitor la aspecte privind funcţionarea unităţilor protejate şi prevederi legislative în acest domeniu.

Evenimentul face parte din proiectul Ateliere de Terapie Vocaţională, finanţat de Fondul Global de Luptă Împotriva HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei, prin Fundaţia Romanian Angel Apeal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii