Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Amenzi și ridicări de vehicule abandonate în municipiu! (FOTO)

ro

15 Jun, 2024 10:04 927 Marime text
Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice acționează în permanență pentru eliberarea străzilor, trotuarelor și locurilor de parcare ocupate de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție.

Săptămâna aceasta, polițistii locali au desfășurat o nouă acțiune tematică de eliberare a  domeniului public de vehicule abandonate, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Din cele 41 de vehicule pentru care primarul municipiului Constanța, semnase dispoziția de ridicare de pe domeniul public în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unității administrativ-teritoriale, pentru 27 a fost dispusă măsura ridicării, din care 19 abandonate și 8 fără stăpân, iar 14 proprietari s au conformat somațiilor aplicate și au eliberat domeniul public ori s-au pus în legalitate, fapt pentru care le mulțumim.

Potrivit sursei citate, acțiuni similare se vor derula în mod constant și cu respectarea etapelor procedurale, conform Legii 421/2001 actualizată.

În cazul în care aveți cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public vă rugăm să apelați numerele de telefon: 0241.484205 și 0341.922-Dispecerat Direcția generală poliția locală sau puteți trimite sesizare pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro<mailto:politia.locala@primaria-constanta.ro>- a mai punctat sursa citată. 
Citește și:

Știri ConstanțaAtenție, mașinile abandonate vor fi ridicate de polițiștii locali! (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii