Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radio Sky a împlinit majoratul în FM-ul constănţean

ro

01 Sep, 2011 00:00 4267 Marime text
cap_7.jpgDe 18 ani, Radio SKY emite fără întrerupere pe 101.1 FM, fiind singurul post de radio în totalitate constănţean, neafiliat niciunei reţele naţionale. Asta spune aproape totul despre povestea celor 18 ani de la prima emisie în eter. La început, a fost „un radio de la etajul 13", apoi „probabil cel mai bun post de radio"!

Radio SKY înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă încredere, şi, în primul rând, înseamnă oameni. Florin Munteanu, directorul Radio SKY explică pe scurt ce au însemnat cei 18 ani de emisie: „mii de invitaţi de cinci stele şi zeci de mii de oameni care au ascultat Radio SKY, iar pentru asta merită să mergem mai departe. Sunt 18 ani în care constănţenii au putut să afle de la noi totul despre manglele, bârfele şi discuţiile din spatele uşilor închise şi să ştie în ce lume trăiesc". Ce vor însemna următorii 18 ani? Ei bine: o revenire la formatul muzical care a consacrat radioul în conştiinţa constănţenilor, o grilă de programe îmbunătăţită şi cele mai bune hit-uri din 80 şi până astăzi, după cum susţine Mihai Laza, director de programe al Radio Sky. În privinţa programelor, directorul Florin Munteanu anunţă că, în foarte scurt timp, principala emisiune a postului, „Poveştile Oraşului Meu" dar şi „Sky Focus Matinal" (www.radiosky.ro) vor fi transmise concomitent şi pe micile ecrane în cadrul unei colaborări care se va parafa fie cu televiziunea care se va deschide în oraşul Năvodari, fie se va reveni la mai vechiul parteneriat cu Constanţa TV.

Sky-Emisie.jpg

Una dintre campaniile derulate de Radio Sky care a rămas emblematică în cei 18 ani de activitate a fost acţiunea „Blue Sky", prin care peste 200 de copii din zona de conflict pe atunci Bosnia-Herţegovina au fost aduşi la malul mării unde şi-au petrecut Crăciunul departe de linia frontului, în familii primitoare. În ultimii ani, Sky FM a fost constant partener media la toate evenimentele de anvergură de pe plan local şi va continua să fie şi pe mai departe pentru că Radio Sky înseamnă „niciodată singur"!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii