Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei le-a pregătit copiilor o săptămână plină de surprize

ro

17 Dec, 2010 00:00 1270 Marime text
Navodari_Nicolae_Matei_07.jpgAutorităţile locale năvodărene, sprijinite de primarul Nicolae Matei, au pregătit, începând de azi, seri pline de basm, dedicate Sărbătorii Crăciunului.

Manifestările dedicate Sărbătorii Naşterii Domnului îi implică pe cei mai mici dintre năvodăreni, pentru care autorităţile locale au pus la dispoziţie, în fiecare zi până la Crăciun, sala Casei de Cultură a Sindicatelor. Astfel, vineri, între orele 18.00 şi 20.00 este programat un spectacol de teatru susţinut de trupele Paradox Company şi Carpe Diem şi acompaniat vocal de corul Şcolii de Teologie. Sâmbătă, programul este ceva mai încărcat pentru cei care vor să se bucure de zilele premergătoare sărbătorii. Între orele 12.00 şi 14.00, se va ţine o serbare a copiilor înscrişi la cercul de pian al Casei de Cultură, iar de la 15.00 la 17.00, cei care frecventează cursurile de dans modern şi balet vor arăta celor care vor veni să-i asiste ce au învăţat. În cea de-a treia zi a manifestărilor, de la orele 17.00 la 19.00, va avea loc un spectacol de colinde ale celor înscrişi la corul Casei de Cultură. Săptămâna începe cu o serbare susţinută de copii de la şcoala nr. 3 "Tudor Arghezi", între orele 11.00 şi 16.00.
Începând de miercurea viitoare, timp de trei zile, până în Ajunul Crăciunului, pe scena din Parcul central va fi prezent în fiecare seară Moş Crăciun, ajutat de mascotele sale. Din partea administraţiei locale, toţi cei prezenţi vor primi bomboane şi ceai cald.
Pe scena amenajată în Parcul Central, Teatrul de copii va pune în scenă "Crăiasa Zăpezii", iar de la ora 18.30 va evolua formaţia locală "Perla Mării". Pe 23 decembrie, de la ora 17.00, se va prezenta piesa de teatru "Magicianul", urmată de o reprezentaţie a formaţiei locale "Hai Noroc". În ziua de Ajun, ultima în care vor mai avea loc repezentaţii, copiii vor fi încântaţi de punerea în scenă a piesei de teatru "Vrăjitorul din Oz", între orele 12.00 şi 13.30, urmată de formaţia "Panoramic Group".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii