Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei împarte de mâine pachete cu alimente pensionarilor

ro

14 Dec, 2010 00:00 1418 Marime text
Navodari_-_Nicolae_Matei_003.jpgÎn urmă cu câteva zile primarul Năvodariului, Nicolae Matei, a împărţit 5.000 de pachete cu dulciuri pentru copii. De mâine, şi pensionarii vor putea veni în spaţiile special amenajate pentru distribuire.

În perioada sărbătorilor, primarul Nicolae Matei s-a gândit să-şi îndrepte atenţia şi asupra unor categorii sociale mai vulnerabile: pensionari, persoane cu handicap, persoane cu ajutor social şi beneficiarii cantinei sociale, cărora le va da pachete cu alimente. "De sărbători, toată lumea trebuie să aibă ceva de pus pe masă. Din puţinul pe care îl avem, împărţim şi celor nevoiaşi", a transmis primarul Matei. Pachetele care vor fi distribuite de primărie vor conţine carne de pui, un kilogram de ulei, unul de zahăr, altul de făină şi o sticlă de doi litri de vin. Valoarea unui pachet este de 40 de lei. Distribuirea acestora se va face începând de mâine până vineri inclusiv, între orele 09.00 - 16.00, în mai multe zone din oraş, pentru a se evita aglomeraţia.

Pensionarii ale căror nume de familie încep cu A, B, C şi D vor ridica pachetele de la Centrul Cultural, cei cu nume de la literele E, F, G, H, I, J, K, L, M, N şi O vor ridica pachetele de la Casa Căsătoriilor, iar cei cu literele P, R, S, T, U, V, X şi Z, de la sediul ECOTERM. Persoanele cu handicap, persoanele cu ajutor social şi beneficiarii cantinei sociale vor ridica pachetele de la Cantina Socială.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii