Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul manager al Sanatoriului Techirghiol se decide mâine

ro

09 Dec, 2010 00:00 3121 Marime text

concurs_sanatoriu.jpgToţi cei trei candidaţi care s-au înscris la concurs pentru fotoliul de şef al Sanatoriului Techirghiol - Vasilică Rusu, actualul manager interimar, susţinut de UNPR, Indiran Logofătu, fosta şefă, şi Semat Fenin, susţinută de PSD - au trecut de proba scrisă a concursului, care a fost un test grilă de 50 de întrebări

Cei trei au obţinut note peste 7, minimul acceptat pentru a trece la următoarea etapă a concursului. Mâine, de la ora 10.00, aceştia vor susţine proiectul de management.

Cea mai mare notă a obţinut-o actualul interimar Rusu - 9,80, Indiran Logofătu a luat 9,40, iar Semat Fenin nota 8,00. "Concursul nu a fost deloc greu, au fost 50 de întrebări grilă, dintre care 20 au avut o singură variantă corectă de răspuns. În 15 minute am terminat. Am mai stat apoi zece minute ca să-mi verific lucrarea. I-am aşteptat şi pe colegii mei şi am ieşit cu toţii din sală. Rezultatele ne-au fost comunicate la puţin timp după finalizarea probei", ne-a spus Indiran Logofătu, fost manager al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol înainte de instalarea pe neaşteptate a uneperistului Vasilică Rusu la începutul acestei veri. Semat Fenin este mai puţin cunoscută în prim-planul politic, însă a fost consilier local de Techirghiol, din partea PSD. Menţionăm că Logofătu şi-a depus dosarul la concurs fără a avea susţinerea vreunui partid, chiar dacă, pe durata lunilor cât a ocupat această funcţie, PDL a fost de partea sa.

Iniţial, înainte de depunerea dosarelor de înscriere, şi Adie Grigore, fiica lui Florea Constandin, preşedintele organizaţiei PDL Techirghiol, intenţiona să intre în cursa pentru Sanatoriu, dar până la data limită de depunere a dosarelor doar cei trei care s-au prezentat ieri dimineaţă la concurs s-au înscris.După comunicarea rezultatelor la proba scrisă, mâine, de la ora 10.00, cei trei aspiranţi la şefia Sanatoriului vor susţine în faţa comisiei de evaluare proiectul de management.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii