Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru firme câștigătoare Sanatoriul Balnear și de Recuperare din Techirghiol, licitație de aproape 6,9 milioane de euro! (DOCUMENT)

ro

20 Nov, 2023 17:00 1475 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 34.282.688,59 de lei (aprox. 6,9 milioane de euro) a fost atribuit companiilor Strizo Sintetic SRL, din Galați, Tesaro Kit Construct SRL, din București, Ideal Com SRL, din Turnu Măgurele, și Yardman SRL, din Voluntari, Ilfov.
 
Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol achiziționează servicii de „proiectare și execuție respectiv – servicii pentru elaborarea PT+DDE (inclusiv documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/ acordurilor/ autorizațiilor; asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor) – realizare lucrări - „consolidare și reparare în regim de urgență și amenajări interioare, recompartimentări și refacere finisaje corp C1”
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 34.282.688,59 de lei (aprox. 6,9 milioane de euro) a fost atribuit companiilor Strizo Sintetic SRL, din Galați, Tesaro Kit Construct SRL, din București, Ideal Com SRL, din Turnu Măgurele, și Yardman SRL, din Voluntari, Ilfov.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 noiembrie 2023, Strizo Sintetic SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al produselor chimice și îi are ca asociați și administratori pe Bacuta Marius-Ionut și pe Pavel Ionel.
 
Pavel Ionel mai apare în Bolo The Basset SRL, Printadotex SRL, dar și în Ideeator Partener Design SRL.
 
Asta în timp ce Bacuta Marius-Ionut apare în Vector Industry SRL, Fabrica de Distractii SRL, Printadotex SRL, Seteze Civil Construct SRL, Extrem House SRL, Extrem Rezidence SRL, Mazelcor AMI SRL.
 
Cu mai multe contracte publice, și peste 100 de angajați, firma a declarat pentru 2022, o cifra de afaceri netă de 38.862.784 de lei și un profit net de 6.462.222 de lei.
 
Tesaro Kit Construct SRL
                     
Tesaro Kit Construct SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, iar asociații sunt Stroea Codrin și Stroea Iuliana-Sofia. Ca administrator apare Platon Ciprian-Constantin.
 
Stroea Codrin apare în Caesar Entertainment SRL, Apex Ventures SRL, Caruso Kapital SRL, Tesaro Constructii Bucuresti SRL și în Ilioara Apartments SRL.
 
Stroea Iuliana Sofia apare în Edil Logistic Center SRL. Asta în timp ce Platon Ciprian-Constantin apare în Ralcon A.C.M. SRL
 
Cu aproape 300 de angajați, firma a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 88.370.158 de lei și un profit net de 18.802.369 de lei.
 
Despre Ideal Com
 
Ideal Com SRL se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri și este controlată de Ristea Elena, asociat unic și administrator. Cu peste 30 de salariați, și mai multe contracte publice, firma a raportat, pentru anul 2022, o cifră de afaceri netă de 11.176.856 de lei și un profit net de 1.410.094 de lei.
 
Yardman SRL
 
SC Yardman SRL se ocupă de activități de arhitectură și îi are ca asociați pe Grigore Robert Nicolae și pe Codreanu Eugen Florentin.
 
Codreanu Eugen Florentin apare în Patagonia Design SRL, iar în trecut a figurat în Sphera P.M. Business Consulting SRL (radiată).
 
Grigore Robert Nicolae apare în Legal Assistance SRL și în Patagonia Design SRL.
 
Pentru anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri netă de 4.698.892 de lei și un profit net de 945.619 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații publice
Malif Engeering SRL a bătut palma cu CNI. Este vizat un contract de reparații a secției de recuperare a copiilor de la Sanatoriu Balnear Techirghiol (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii