Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mincă, de două ori naş într-o zi

ro

11 Oct, 2010 02:15 2955 Marime text
Minca_Ion_si_Liliana01.jpgSâmbătă a fost o zi foarte grea şi plină de evenimente pentru Liliana (fosta directoare a Loteriei Române) şi Ion Mincă (preşedintele organizaţiei judeţene a PC Constanţa).

Aceştia au fost naşi pentru două cupluri de tineri căsătoriţi. De la Mangalia, unde i-au cununat pe soţii Aciobăniţei, au fugit la Constanţa, unde fini le-au fost Bogdan şi Andreea Birou, care lucrează în Bucureşti, dar au decis să facă nunta la malul mării. Bogdan este fiul colonelului în rezervă Alexandru Birou, vicepreşedintele Filialei Judeţene Constanţa a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere. Alexandru Birou a preferat ca la pensie să se ocupe cu altceva, diferit faţă de cariera militară. Acesta este autorul volumului de fabule „Mitică se întoarce - fără pălărie...!!!", o continuare a cărţii „Pălăria lui Mitică". A mai scris „Fabule cu duh creştin", precum şi un volum de proză - „Să te împaci cu... tine". „Lili este foarte încântată de toate perechile de fini pe care le avem şi ne place să dăm o mână de ajutor atunci când putem. În plus, ambele mirese sunt şi însărcinate, Andreea urmând să nască în decembrie", a precizat Ion Mincă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • AntiCosta 11 Oct, 2010 09:31 Iar matali,un Pidilic obedient,tupeist,molusca
  • Costa 11 Oct, 2010 05:35 cea mai antipatica si libidionoasa femeie de pe Planeta!!! Plus un tupeu extrem, nesimtire la superlativ si maestra a pupatului in cur!