Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Liliana Mincă nu mai este la Ministerul Finanţelor Publice

ro

11 Nov, 2019 00:00 2798 Marime text

În Monitorul Oficial al României, Partea I, la numărul 907 din data de 8 noiembrie 2019, a fost publicată decizia prin care Liliana Mincă a fost eliberată din funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor Publice, la doar câteva zile de la numirea ei.


Astfel, potrivit deciziei privind încetarea, la cerere, a exercitării, cu caracter temporar, de către Liliana Mincă a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor Publice, „doamna Liliana Mincă predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută la alin. (1)”.

Amintim că în Monitorul Oficial al României, Partea I, numărul 890, din 4 noiembrie, a fost publicată decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Liliana Mincă a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor Publice. Decizia este semnată, puţin înainte de schimbarea Executivului, de prim-ministrul Vasilica-Viorica Dăncilă şi contrasemnată de secretarul general al Guvernului Toni Greblă.


Reamintim că în Monitorul Oficial al României, Partea I, numărul 868/28.X.2019 fusese publicată Decizia numărul 265 prin care Liliana Mincă era eliberată din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.


Citeşte şi:

Printre ultimele decizii ale fostului premier Viorica Dăncilă. Unde a fost numită Liliana Mincă

De ce a plecat Liliana Mincă de la ANPC şi unde va lucra. Ce spune fostul său şef Horia Constantinescu (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii