Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare s-a plictisit la ziua lui Geoana (foto + video)

ro

16 Jul, 2009 02:27 2074 Marime text

cap_2.jpg„Era o piesă de teatru care mi s-a părut că este jucată într-un ospiciu de nebuni"

Primarul Radu Mazăre a povestit cum a fost marţi seară, la ziua şefului PSD, Mircea Geoană.

 

Şeful Senatului a ales un mod mai neobişnuit de a-şi serba ziua de naştere: a închiriat Teatrul Bulandra şi le-a oferit oaspeţilor săi piesa „Toţi cinci", în interpretarea Companiei de teatru Passepartout DP, condusă de Dan Puric. Însă, se pare că arta ce-i place lui Geoană nu a fost şi pe gustul lui Mazăre: „Am văzut o piesă de teatru proastă. Din păcate, au fost destul de puţini care au avut curajul să o spună, dar şi mai puţini cei care au avut curajul să se ridice şi să iasă afară. Eu asta am făcut. Ce puteam să fac... era îngrozitor de proastă. Era o piesă de teatru care mi s-a părut că este jucată într-un ospiciu de nebuni. Îmi pare rău că trebuie să spun lucrul acesta, dar noi avem actori buni, mie îmi place să merg la teatru, ştiu toate filmele făcute, dar asta a fost o piesă de teatru proastă. Mie nu mi-a plăcut şi ştiţi că, dacă nu-mi place, spun. I-am urat sănătate şi la toamnă facă aşa: ţac, ţac! I-am dat un tablou, din partea mea şi a lui Nicuşor, făcut de pictorul Mătăsăreanu, cu marea". Regizorul Dan Puric a ascultat atent ce a spus Mazăre referitor la piesa pe care a văzut-o la ziua de naştere a lui Mircea Geoană, însă a preferat să nu îi dea replica primarului Constanţei.

{mos_ri:aniversare Geoana,Mazare}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • IL BUDULAN 17 Jul, 2009 12:40 Un astfel de comportament nu se poate intalni decat la copiii de clasa a doua cand ii ducea invatatoarea cu forta la film. Si apoi ce inseamna d-le edil ospiciu? Poate el sa fie si de intelectuali? Oricum, v-ati aflat la locul potrivit.
  • seneca 16 Jul, 2009 16:57 un incult.sufera de egocentrism,combinat cu nihilism.ca si m.badea,nu crede decat in ce carti si filme le-au vazut el."nihil est in intelectu quod non fueris primus in sensu".alte carti,ei nu mai citesc.